6
Mayıs
2024
Pazertesi
ERZURUM

Snowboard milli takım kampı

Snowboard Milli takım kampı 17 – 21 Şubat 2008 tarihleri arasında 2 Antrenör ve 31 sporcunun katılımıyla Erzurum/Palandöken’de yapılacak.


Antrenörler Tomas Bernik ve Serdar Özger nezaretinde yapılacak olan kampta, 31 sporcu katılacak.


Öte yandan Snowboard Federasyon 2. Etap yarışmaları sonuçlarına göre, Uluslararası Kayak Federasyonu'nun (FIS) Snowboard yarışmalarına seçmeleri de, Palandöken Kayak Merkezi´inde 22-24 Şubat tarihleri arasında yapılacak. Yapılan açıklamada, Milli Takım´a seçilme ihtimali olan sporcuların, gerekli evraklarını doğru ve eksiksiz bir şekilde hazırlaması ve Federasyon yetkililerine vermesi gerektiği bildirildi.


Snowboard Milli Takımı´na seçilmek isteyen adayların getireceği evraklar şu şekilde açıklandı: "18 yaş üstü sporcular için gerekli evraklar; 4 adet vesikalık fotoğraf (yüz hattı düz çekilmiş arka fon beyaz renkli), nüfus cüzdanı aslı (küçüklük resmi yer alan nüfus cüzdanlarının değiştirilmesi gerekli), varsa pasaportları, kendilerince imzalı gri pasaport formu (4 adet) 18 yaş altı sporcular için gerekli evraklar; 4 adet vesikalık fotoğraf (yüz hattı düz çekilmiş arka fon beyaz renkli), nüfus cüzdanı aslı (küçüklük resmi yer alan nüfus cüzdanlarının değiştirilmesi gerekli), varsa pasaportları, anne ve baba imzalı gri pasaport formu 4 adet mutlaka (anne ve baba imzalı olacak), anne baba birlikte noterden veli muvafakatı (muvafakat ta anne baba ve çocuğun nüfus cüzdanı fotokopileri yer alacak ve nüfus cüzdanlarında anne-baba ve çocuğun cilt no ve aile sıra nolarının aynı olması gerekli.)"

iha
Yayın Tarihi : 17 Şubat 2008 Pazar 14:55:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?