6
Mayıs
2024
Pazertesi
ERZURUM

Solmaz Group hizmere girdi

VitrA - Artema’nın Erzurum'da ki yetkili satıcısı Solmaz Group, bugün düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Palandöken Devlet Hastanesi kavşağı, Kibar Apartmanı altında hizmete sokulan işyerinin açılışını Erzurum Valisi Celalettin Güvenç, yaptı. Açılış sonrasında davetliler Solmaz Group'u gezdi. Solmaz Group'ta; seramik sağlık gereçleri, banyo mobilya ve aksesuvarları, yer ve duvar karoları ile armatürler tüketicilerle buluşuyor.

VitrA Genel Müdürü Atalay Gümrah, "VitrA ve Artema ürünleri, bölgedeki projelerin yaklaşık yüzde 60’ında tercih ediliyor. Örneğin son yılların prestijli ve kaliteli otellerinden Adam&Eve’de, dünyaca ünlü tasarımcı Ross Lovegrove’un VitrA için tasarladığı İstanbul Koleksiyonu’ndan ürünler kullanıldı. Aralarında Sungate Port Royal ve Rixos otelleri, Robinson ve Magic Life tatil köylerinin de bulunduğu pek çok önemli tesisin tercihi VitrA ve Artema oldu. Yaşam kalitesini yükselten ürünleriyle, hizmet kalitesini sürekli geliştirmeyi hedefliyor." dedi.

.
Yayın Tarihi : 1 Mayıs 2008 Perşembe 17:33:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
oktay yıldırım IP: 88.227.229.xxx Tarih : 4.05.2008 14:25:08

şehrimizde böyle yatırım yapan iş adamlarına teşekkürlerimi illetirim. yapılan yatırımların üretime yönelik olmasını istihdamın daha fazla olacağına inanıyorum başarılar dilerim.