6
Mayıs
2024
Pazertesi
ERZURUM

Son bayramlaşma !

Belediyeler yasasında yapılan yeni düzenlemelerle kapanan Kazım Karabekir Belediyesi’nde son bayramlaşma yapıldı. 

Belediye Yemekhanesinde düzenlenen bayramlaşmaya AK Parti Erzurum Milletvekili Muzaffer Gülyurt, Kazım Karabekir Belediye Başkanı Dursun Şahin, Dadaşköy Belediye Başkanı Güven Gülüm, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, okul müdürleri ile çok sayıda personel katıldı. 

Bayramlaşmada bir konuşma yapan Kazım Karabekir Belediye Başkanı Dursun Şahin, “ Bayramlar insanları bir birlerine yaklaştıran özel günlerdir. Tüm belediye personelimin ve belde halkımın mübarek kurban bayramlarını kutluyorum. İmkanlarımız dahilinde beldemize en iyi hizmeti götürebilmek ve siz kıymetli personel kardeşlerimin yaşam standartlarını yükseltebilmek için elimizden gelen gayret ve çabayı göstermekteyiz. Kazım Karabekir Belediyesi olarak burada son kez bayramlaşıyoruz. Umuyorum ki başka yerlerde yine birlikte nice bayramlar geçiririz ” dedi. 

Milletvekili Muzaffer Gülyurt ise “Belediye başkanımız Dursun Şahin’i bugüne kadar yaptığı başarılı hizmetlerinden dolayı tebrik ediyorum. Burada yapılan son bayramlaşma başkanımızla ayrılacağımız anlamına gelmez. Başka yerlerde de inşallah birlikte başarılı çalışmalara imza atarız.”diye konuştu. 

Meclis üyeleri adına bir konuşma yapan İbrahim korkmaz’da “Başkanımızla 5 yıla yakın bir zaman çalışma imkanı bulduk. Başarılı bir belediyecilik sergileyen sayın belediye başkanımızı daha iyi yerlerde görmek arzusundayız.”dedi.

iha
Yayın Tarihi : 9 Aralık 2008 Salı 14:24:22
Güncelleme :9 Aralık 2008 Salı 14:48:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?