7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Song ve öğrencileri şov yaptı

SONG VE ÖĞRENCİLERİ ŞOV YAPTI

Sömestr tatili nedeniyle düzenlenen buz pateni kursuna katılan minik Öğrencilere Sertifikaları törenle verildi. Çinli antrenör Song, sertifika töreninde dört minik öğrencisiyle şov yaptı.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğünün ortak Projesi Kapsamında düzenlenen Anaokulları ve İlköğretim okulu öğrencileri için düzenlenen ücretsiz buz pateni kursu sona erdi.

Kursa 2 bin dolayında kursiyer katıldı. Çinli Antrenör Lun Song başta olmak üzere Neşe Olcay, İkram Çintimar, Yakup Arslan, Elif Kızıltepe, Ayşe GÖZÜTOK, Öznur Polat, Ayşegül Kurdal ve Şeymanur Kavaz gibi buz pateni antrenörleri yönetiminde buz pateni öğrenen minikler sertifika töreninde oldukça heyecanlı gözüktüler. Gençlik ve Spor İl Müdürü fatih Çintimar'da sertifika törenine katıldı.

25 Ocak-5 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilen buz pateni Kurşunu başarı ile bitiren 205 sporcuya Sertifikaları Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar ile Paten Antrenörleri tarafından verildi.

SONG VE ÖĞRENCİLERİ ŞOV YAPTI

Buz Hokeyi Salonu'nda yapılan sertifika töreninde Çinli Antrenör Lun Song ile Artistik buz pateni yapan dört minik bayan sporcu bir gösteri yaptı.

Miniklerin paten şovu tribünlerden alkış Alırken, sporculuğunda bir çok başarılı dereceğe imza atan Çinli antrenör Lun Song'un gösterisi de izleyenleri büyüledi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, sertifika kazanan sporcuları kutlayarak, "Ücretsiz olarak burada onlarca minik Öğrenciye buz pateni kursu verdik. Kursa gösterilen ilgi bizleri oldukça mutlu etmiştir." dedi.

Minik öğrencilerde buz pateni çok Sevdiklerini belirterek, her fırsatta bu sporu yapacaklarını söylediler.

SONG VE ÖĞRENCİLERİ ŞOV YAPTI
SONG VE ÖĞRENCİLERİ ŞOV YAPTI
SONG VE ÖĞRENCİLERİ ŞOV YAPTI
İHA
Yayın Tarihi : 8 Şubat 2010 Pazartesi 12:47:04
Güncelleme :8 Şubat 2010 Pazartesi 12:50:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?