4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Soylu Erzurum turunda

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Süleyman Soylu, Erzurum'da halkı selamladı, esnafı ziyaret etti.

Bugün öğle saatlerinde Artvin'den karayolu ile Erzurum'a gelen DP Genel Başkanı Soylu, Ilıca, Dadaşkent, Palandöken semtlerinde halkı selamladı, esnafı ziyaret ederek dertlerini dinledi. DP'nin seçimlere iddialı olarak hazırlandığını söyleyen Soylu, 29 Mart yerel seçimlerinde 22 Temmuz'da aldıkları oyun en az iki katını ve 8 ilde seçimi kazanacaklarını iddia etti.

Partililer tarafından Erzurum'un Tortum ilçesinde karşılanan DP Genel Başkanı Süleyman Soylu, buradan karayolu ile Erzurum'a geldi. Kent merkezinde konvoy halinde halkı selamlayan DP'liler, daha sonra Ilıca, Dadaşkent ve Palandöken semtlerini gezdiler.

Halkın yoğun ilgi gösterdiği DP Genel Başkanı Soylu, özellikle çocuklara yakın ilgi gösterdi. Ilıca gezisinin ardından basın mensuplarına değerlendirmelerde bulunan DP Genel Başkanı Soylu, halkın kendilerine büyük bir teveccüh gösterdiğini belirterek, 22 Temmuz'da aldıkları oy oranının en az iki katını alacaklarını iddia etti. Aksi sonucun kendileri için başarısızlık olacağını anlatan Soylu, Ardahan'da, Isparta'da, Mardin'de, Bursa'da, Yalova'da, Karabük'te, Aydın'da seçimlere iddialı olarak katıldıklarını dile getirdi.

29 MART'TA DEMOKRASİ KAZANACAK. FUKARALIK, İŞSİZLİK KAYBEDECEK.

29 Mart seçimleri öncesi tüm Türkiye'yi il il dolaştıklarını anlatan Soylu, "Bugün 23. ilimizdeyiz. Dadaşlar diyarı Erzurum'da dadaşlarla kucaklaşıyoruz. Türkiye'nin dört bir köşesindeki insanların ayağına gidiyoruz. Demokrat Parti Türkiye'nin maddi ve manevi yönden garantisi olacaktır. 29 Mart'ta demokrasi kazanacak, fukaralık, işsizlik kaybedecek. Türkiye'nin dört bir köşesinde işsizliğin yaygın olduğunu gördük. 22 Temmuz'da aldığımız oyun iki katını alacağız. İki katını alamazsak Demokrat Parti için başarısızlık olur. Seçimlerde en az 8 vilayet alacağız. Demokrat Parti birçok vilayette seçim mücadelesi veriyor. 29 Mart'ta millet rahatlayacak, Türkiye rahatlayacak. DP Türkiye'ye gelecekte alternatif olacaktır. Türk siyasi hayatını çalışmayı, siyaseti, demokrasiyi yeniden getireceğiz" diye konuştu.

DP HALKIYLA DEĞİL, HALKININ YAŞADIĞI SORUNLARLA KAVGA EDECEK

Türkiye'de son günlerde yoğun şekilde izlenen ''Issız Adam'' filmini hatırlatan Soylu, "Türkiye 29 Mart'ta işsiz adamların bir başka filmini izleyecek. Türkiye'de özellikle Doğu'da işsizliğin yaygın bir şekilde arttığını görüyoruz. 29 Mart günü tüm Türkiye hayatın gerçeğini anlatan bir film izleyecek. Bunu hep birlikte göreceğiz. 30 Mart şafağı ile birlikte Türkiye yeniden rahatlayacak. Çıkacak sonuçlar muhalefet edemeyen muhalefeti, iktidar edemeyen iktidarı rahatlatacak. DP Türkiye'de kavga etmeyen bir siyaset anlayışını ortaya koyacak. DP halkıyla değil, halkının yaşadığı sorunlarla kavga edecek. Dış borçlarla, işsizlikle, köylümüzün dertleriyle kavga edeceğiz" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 8 Mart 2009 Pazar 15:01:18
Güncelleme :8 Mart 2009 Pazar 15:28:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?