4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

SP adayı seçim bürosu açtı

Saadet Partisi Palandöken Belediye Başkan Adayı Sıddık Polat, Kazım Yurdalan Mahallesinde seçim bürosu açtı. Vatandaşlarla sohbet eden Polat, her mahalleye hizmetin eşit olacağını söyledi.

SP Palandöken Belediye Başkan adayı Sıddık Polat, seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Ev, esnaf, kahve toplantılarına ağırlık veren Polat, ilçede bulunan mahallelerde de irtibat bürosu açtı. Kazım Yurdalan Mahallesindeki irtibat bürosunun açılışına katılan Polat, vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Açılış sonrası vatandaşlarla sohbet eden Polat, seçimleri kazanması halinde yapacağı çalışmalar, uygulayacağı projeleri anlattı.

Palandöken ilçesini bir bütün olarak ele alıp hizmet sunmaya çalışacaklarını kaydeden Polat, bütün mahallelere hizmette eşit ve adil olacaklarını belirtti. 1994-1999 yılları arasında belediye başkanı olarak hizmet verdiği bölgeyi yakinen tanıdığını ve sorunlarını çok iyi bildiğini anlatan Polat, temiz, yeşil bir ilçe oluşturacaklarını söyledi.

Yoksulluk ve işsizlikle mücadele için bir dizi projeleri olduğunu, kadın ve gençlere yönelik çalışmalara da ağırlık vereceklerini kaydeden Polat, geçmişte yaptığı çalışmalarının şimdi referansı olduğunu söyledi.

Palandöken Belediyesinin faaliyetlerinin tanıtıldığı broşür ve reklamlarda kullanılan hizmet binası, halk ekmek fabrikası, asfalt şantiyeleri, iş makineleri ve yeşil alanların kendi döneminde yapıldığını vurgulayan Polat, “Üzülerek görmekteyiz ki bizden sonra geçen 10 yılda, iki belediye döneminde insanımıza maalesef hizmet edilememiş, hizmet üretilememiştir. Yaşadığımız mahalle ve çevrede belediye hizmeti olarak görülen çalışmalar hep bizim dönemimizde gerçekleştirilmiştir.”dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 4 Mart 2009 Çarşamba 17:43:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?