4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

SP Adayı seçim turunda

 Saadet Partisi Palandöken Belediye Başkan Adayı Sıddık Polat, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası ile Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti.

Seçimlere kısa bir süre kala çalışmalarına hız veren SP Palandöken Belediye Başkan Adayı Sıddık Polat, kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret ederek çalışanlarla görüştü. Seçim çalışmaları kapsamında Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası’na (ETSO) giden Polat, burada yönetim kurulu başkanı Lütfü Yücelik’le görüştü. Geçtiğimiz ay yapılan seçim sonucu başkanlığa getirilen Yücelik’i tebrik eden Polat, çalışmalarında başarılar diledi.

Her geçen gün kan kaybeden Erzurum ekonomisinin canlandırılması için yapılacak çalışmalara destek olacaklarını da ifade eden Polat, Palandöken İlçesiyle ilgili hazırladığı projeler hakkında da bilgiler verdi. İlçede istihdama yönelik çalışmalara ve gençlere yönelik projelere ağırlık vereceklerini kaydeden Polat, ilçede üç ana noktada gençlere iş imkanı sağlayacak meslek kursları düzenleyeceklerini bildirdi.

29 Mart seçimleri sonunda göreve getirilmesi halinde, Yenişehir’de bulunan ve tek katlı yapılaşma izni verilen iş merkezlerine yönelik çalışmalar da yapacaklarını ifade etti. Bölge için önemli bir potansiyel olan Palandöken Dağı’nın ilçeye önemli bir ekonomik katkısı olmadığını belirten Polat, görev verilmesi halinde, bu potansiyeli ilçeye kazandırmak için çalışacaklarını söyledi.
ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, seçimlerin Erzurum’a hayırlı olmasını dileyerek Polat’a çalışmalarında başarılar diledi.

BÜYÜKŞEHİRE ZİYARET

Kamu kuruluşlarını ziyaret kapsamında Erzurum Büyükşehir Belediyesi’ne de giden Polat, Genel Sekreter İrfan Salın ve çalışanlarla görüştü. Belediye binasında bulunan bütün birimleri tek tek gezerek personelle sohbet eden Polat, burada da projelerini anlatarak 29 Mart günü yapılacak seçimlerde destek istedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 19 Mart 2009 Perşembe 14:20:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?