4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

SP adayı ziyaretlerini sürdürüyor

Saadet Partisi Palandöken Belediye Başkan Adayı Sıddık Polat, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Ev ziyaretlerinin yanı sıra ilçede bulunan esnaflarla da işyerlerinde görüşen Polat, projelerini anlatıyor.

Erzurum’un Palandöken ilçesinde vatandaşlarla birebir görüşmelere ağırlık veren Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Sıddık Polat, sabah erken saatlerden gece geç vakitlere kadar çalışma yapıyor. İlçenin merkezinden en ücra yerleşim yerlerine varana kadar ziyaretlerini gerçekleştiren Polat, gittiği her yerde vatandaşlara göreve gelmeleri halinde yapacakları çalışmalar hakkında bilgi veriyor.

Gezileri sırasında ilçede bulunan kahvehanelere, işyerlerine giden Polat, 29 Mart seçimlerinde görev verilmesi halinde projeleriyle işe başlayacaklarını anlatıyor. Vatandaşların şahsına gösterdiği ilgiden memnun olduğunu belirten Polat, Saadet Partisi’nin bölgede yeni bir umut olduğunu kaydetti.

Her mahalleye bir sosyal tesis yapılmasının zorunlu olduğunu ifade eden Polat, MHP’li başkan döneminde inşa edilen başkanlık konutunda oturmayacağını belirterek, burayı taziye evi, düğün ve toplu organizasyonlarda vatandaşlara ücretsiz olarak tahsis edileceğini belirtti.

1994-1999 yılları arasında belediye başkanı olarak görev yaptığı bölgeye geride kalan 10 yıl içerisinde hizmet götürülemediğini anlatan Polat, “Bizim yaptıklarımız ortada. O dönem ben ve arkadaşlarım, belediye olarak bir masa ve bir sandalye ile göreve başladık. İlk işimiz belediyeyi kurumsal bir yapıya kavuşturmak oldu. Kıt imkanlarla son derece başarılı hizmetler yaptık. Belediye binası, ekmek fırını, asfalt plenti., Kafkas pazarı, karo bordür fabrikası makine parkı bunlar hep bizim dönemimizde yapılmış işlerdir. Bizden sonra Palandöken bölgesinde kalıcı bir eser bırakan kimse olmadı.”dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 27 Şubat 2009 Cuma 17:59:23
Güncelleme :28 Şubat 2009 Cumartesi 10:09:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?