4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

SP adaylarını tanıttı

Saadet Partisi Başkan adaylarını düzenlediği basın toplantısı ile kamuoyuna açıkladı. Gövde gösterisine dönüşen toplantıda konuşan Saadet Partisi İl Başkanı Teoman Kümbet, 29 Mart yerel seçimlerinde tüm belediyelerde seçime iddialı olarak gireceklerini bildirdi.

Saadet Partisi İl Başkanlığı’nda düzenlenen tanıtım toplantısına çok sayıda partili de katıldı. Toplantının açılış bölümünde konuşan İl Başkanı Teoman Kümbet, bütün teşkilatların 29 Mart seçimlerini kazanmak için seferber olduğunu belirterek, 1994-1999 döneminde gerçekleştirdikleri efsane hizmetleri yeniden sürdürmek için seçimlere iddialı olarak hazırlandıklarını belirtti.


Erzurum’a geçmiş yıllarda vizyon katmış eski Belediye Başkanları Selahattin Parlak ile Yakutiye’de, Sıddık Polat ile Palandöken’de, Ensar Coşkun ile de Aziziye ilçesinde seçimlere gireceklerini anlatan Başkan Kümbet, Büyükşehir Belediye Başkanlığı için ise Cemalettin Hınıslıoğlu ile seçimlere katılacaklarını bildirdi.
Hınıslıoğlu’nun adaylığının teşkilatlar tarafından memnuniyetle karşılandığını dile getiren Kümbet, “Hınıslıoğlu yıllarca partimizde il başkanlığı yapmış biri. Kendisinin Erzurum’a yeni vizyon ve ufuk kazandıracağına yürekten inanıyoruz” diye konuştu.

Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cemalettin Hınıslıoğlu ise tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada “Bu ulvi ve zor göreve seçilmemden dolayı gurur ve mutluluk duyuyorum. Bu tür seçimlerin galibi de mağlubu da halk olacaktır. Seçimlerin saygı ve demokratik bir ortamda geçmesini temenni ediyorum. AK Parti ve MHP’nin Büyükşehir Belediye Başkan adaylarımıza da şimdiden başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 5 Şubat 2009 Perşembe 13:33:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?