4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

SP Palandöken adayından açıklama

Saadet Partisi Palandöken Belediye Başkan Adayı Sıddık Polat, 2,5 aylık seçim çalışmalarında temiz bir siyaset yaptıklarını, halkın teveccühünün de morallerini yükselttiğini söyledi.

Mahalli İdareler Seçimleri sürecinin başlamasından sonra start verdikleri seçim çalışmalarıyla ilgili değerlendirmede bulunan SP Palandöken Adayı Sıddık Polat, geçen süre zarfında ilçe halkıyla birebir görüşmeler yaptığını belirtti. Ev toplantıları, esnaf görüşmeleri, kahve toplantıları ve köylerde yaptıkları çalışmalarla vatandaşlarla yakın temas halinde olduklarını anlatan Polat, “2,5 aylık seçim çalışmasında halkımızın bize olan yakın ilgi ve alakası çok sevindirici oldu. Bunun nedeni de geçmişte yaptığımız hizmetlerimizdir. 1994-1999 yılları arasında o zamanki adıyla Yenişehir Belediyesinde başkan olarak görev yaptık. Yenişehir’de yaptığımız görev süresi içerisinde ulaşılması mümkün olmayan hizmetlere imza attık. Eser sayılacak hizmetlerimiz oldu. Halkımızın kendisi bu hizmetleri sayıyor. Halkımız hizmet yapanı görüyor. Halkımızın dualarla karşılaması, güler yüzlü davranması bizim moralimizi yükseltmiştir.”dedi.

Seçim kampanyası süresine temiz bir siyaset sergilediklerini, kimsenin kişilik ve şahsiyetleriyle uğraşmadıklarını kaydeden Polat, bunun sonucunda da yapılan anketlerden açık ara önde çıktığını ifade etti. Palandöken ilçesindeki mahallelerde bulunan irtibat bürolarının vatandaşların akınına uğradığını belirten Polat, “Halkımız kendisine hizmetkarlık yapan insanları takdir ediyor. Seçim sathı mahallinde hiç kimseyi eleştirmek, insanların kişiliklerini hedef almak durumunda ve konumunda olmadık. Temiz bir siyaset yaptık. Sonucunda da diğer adaylar arasında öne çıktık.”diye konuştu.

TECRÜBEM VE EHLİYETİM YETERLİ

29 Martta yapılacak seçimlerde kendisini Palandöken Belediye Başkanlığı için tecrübeli ve ehliyete sahip bir kişi olarak gördüğünü ifade eden Polat, şunları söyledi:
“5 yıllık belediye başkanlığı görevinde kendimizi ispat ettik. Biz bu işin ehliyiz, tecrübe kazanmışız. Palandöken’i bir baştan bir başa ne eksiklik var, bunun hepsini biliyorum. Yarın işe nereden başlayacağım konusunda tereddüt yoktur. Sıralama ile işlere başlayacağız. Biz kaldığımız yer neresiyse oradan görevimize devam edeceğiz.”

KALICI BİR İŞ OLMADI

Belediye başkanlığı yaptığı 1994-1999 yıllarından sonra göreve gelen yönetimlerin bölgeye yeterince hizmet edemediklerini ileri süren Polat, “Bizim yaptıklarımızın yanına konmuş bir şey göremiyorum. Ben bugüne kadar görev yapan arkadaşları itham için söylemiyorum Belediyecilik açısından rutin işler yapılmış olabilir ama eser sayabileceğimiz, alt yapı konusunda kalıcı bir iş göremiyorum.”diye konuştu.
SP Palandöken Belediye Başkan Adayı Sıddık Polat, 29 Mart seçimlerinde halkın oylarıyla göreve getirilmesi halinde halkla beraber bir yönetim anlayışı sergileyeceklerini, belediyenin kapılarını halka açacaklarını, adil ve şeffaf olacaklarını ifade ederek köyden şehire kadar her tarafı hizmeti adil bir şekilde götüreceklerini söyledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 27 Mart 2009 Cuma 16:14:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?