4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

SP seçim çalışmalarını sürdürüyor

Saadet Partisi Erzurum Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Cemalettin Hınıslıoğlu, Erzurum’un en önemli problemlerinden birisinin alt yapı sorunu olduğunu söyledi.

Hınıslıoğlu, bugün parti il binasında düzenlediği basın toplantısında, hedeflerini anlattı. 29 Mart Mahalli İdareler seçimleri ile birlikte ülke yönetiminde ciddi değişikliklerin yaşanacağını kaydeden Hınıslıoğlu, Saadet Partisi olarak seçimlerde oy patlaması yapacaklarını öne sürdü.
Erzurum’un öncelikli problemlerinden birisinin alt yapı sorunu olduğunu kaydeden Hınıslıoğlu, seçilmeleri halinde yıllardır ihmal edilen ve başlamayan Galeri sistemine başlayacaklarını ifade etti. Alt yapı sorununun mutlaka giderilmesi gerektiğini anlatan SP adayı Hınıslıoğlu, özellikle Yakutiye bölgesinde alt yapı sorunlarının bir çok hizmeti engellediğini belirtti.

HINISLIOĞLU, MUSLUK SUYU İÇTİ

Erzurum’da su probleminin had safhada dolduğunu kaydeden Hınıslıoğlu, toplantı sırasında önündeki suyu içtikten sonra, “Suyun kirliliği ve temizliği raporlarla ispatlanamaz. Ben içtiğim suyun rengine sonra tadına bakarım. İçtiğim su musluk suyu ve herhangi bir farklılık hissetmedim. Ancak şehrin genelinde aynı su yok. Bazı bölgelerdeki suyun damak tadı çok farklı” diye konuştu.
Göreve gelmeleri halinde önemli projelerinden birinin de özürlülere yönelik çalışmalar olacağını anlatan Hınıslıoğlu, “Engelli vatandaşlarımızın insani ihtiyaçlarını karşılamak için plan ve projelerimiz hazır. Bunları göreve geldiğimiz günden itibaren uygulamaya koyacağız. Çalışmalarımız hazır. Detaylarını önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşacağız” şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 13 Şubat 2009 Cuma 12:44:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?