7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Spor fırtınası

Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çıntımar, son bir ay içerisinde ilde gerçekleştirilen spor organizasyonlarına çeşitli ülkelerden ve illerden 2 bin 500 sporcu ve idarecinin katıldığını açıkladı.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çıntımar, son bir ay içerisinde Erzurum’da Asım Kurt Kulüpler Türkiye Şampiyonası, Uluslararası Palandöken Kupası yarışmaları, Türkiye Yıldızlar Güreş Şampiyonası, Boks Şampiyonası, atletizm grup final yarışları, voleybol ve basketbol yıldızlar ligi müsabakaları, boks ve kayak milli takımı kampları, sağır ve dilsizler kayak milli takımı kampları gibi organizasyonları gerçekleştirdiklerini hatırlatarak, bu organizasyonlar kapsamında yaklaşık 2 bin 500 sporcu ve idarecinin ile geldiğini kaydetti.

Erzurum’un Gençlik Spor Genel Müdürlüğü faaliyetleri içerisinde ilk beş il arasında yer aldığını dile getiren Çıntımar, geçtiğimiz ay snowboard, slalom ve kayak krosu Türkiye yarışmalarının Erzurum’da yapıldığını ve bu organizasyonlarla ilin tanıtımına ciddi katkılar sağlandığını vurguladı.

Spor organizasyonları anlamında Erzurum’un son dönemlerde büyük bir hareketlilik yaşadığını belirten Çintımar, kenti spor merkezi haline getirmeyi amaçladıklarını söyledi. Organizasyonlarda yaşanan aksaklıkları asgariye indirerek, imkanların en iyi şekilde kullanıldığını ifade eden Çıntımar, sadece kış aylarında değil yaz mevsiminde de
birçok etkinliğe ev sahipliği yapabilme çabası içerisinde olduklarını sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Mart 2005 Pazartesi 12:56:25
Güncelleme :28 Mart 2005 Pazartesi 15:07:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?