4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Sporcu kayıtları başlıyor

SPORCU KAYITLARI BAŞLIYOR

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yeni bir projeye imza atmak için kolları sıvadı.

Erzurum’u bir spor ve olimpiyat şehri yapan Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, şimdi de ekibiyle birlikte kış sporları ve buz sporları için sporcu kayıtlarına başlıyor.

Yirmi beşinci Dünya Üniversiteler Kış Sporları’nın Dünyada, Türkiye’de ve Erzurum’da büyük bir yankı uyandırması nedeniyle Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü de atağa geçti. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bu günden itibaren 2011 Üniversiade kapsamında yapılan tüm spor tesislerinde ve buz salonlarında yeni sporcu kayıtları yapacak.

AMAÇ ŞAMPİYONLAR YETİŞTİRMEK

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ekipleri bugünden itibaren İlçe Spor Müdürlükleri ile birlikte spor tesislerinde sporcu kayıtlarına start verecek. Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, “Tüm dünyanın gıpta ile izlediği ve her yönüyle büyük ses getiren Yirmi beşinci Dünya Üniversiteler Kış Oyunları bizim için ve ülkemiz adına önemli bir tecrübe olmuştur. Artık geleceğin şampiyonlarını yetiştirmek ve kış sporlarında dünyada adımızdan söz ettirmek için bugünden itibaren tüm tesislerimizde yeni sporcu kayıtlarına başlayacağız” dedi.

Çintimar, tüm öğrencileri ve velileri spor kayıtlarına davet ederken, öğrencilerin en çok sempati duydukları ve yapmak istedikleri spor branşlarına kayıt yaptırmalarını istedi.

SPORCU KAYITLARI BAŞLIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 7 Şubat 2011 Pazartesi 13:32:04
Güncelleme :7 Şubat 2011 Pazartesi 13:37:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?