4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Sporcular ödüllendirildi

2008-2009 Bahar Şenliği kapsamında gerçekleştirilen Fakülte ve Yüksekokullar arası Spor Turnuvalarında dereceye giren takımlar ve sporcular ödüllerini aldı.


Atatürk Üniversitesi Stadyumunda gerçekleştirilen törene rektör Yardımcısı Prof. Dr. Samih Diyarbakır, Prof. Dr. Sebahattin Tüzemen, Genel Sekreter Doç. Dr. Üstün Özen, fakülte ve yüksek okulların yöneticileri, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.


Turnuvada, Masa Tenisi’nde, Bayanlarda, İ.İ.B.F birinci, BESYO ikinciliği elde etti. Erkeklerde ise, Tıp Fakültesi birincili olurken, İ.İ.B.F ikinci, BESYO’da üçüncü sırada yer aldı.
Bowling Şampiyonasında ise, Erkeklerde, Mühendislik, Ziraat ve BESYO şeklinde sıralama gerçekleşti; Bowling Bayanlarda Mühendislik, BESYO ve M.Y. O Turizm şeklinde sonuçlandı.
Kort Tenis Müsabakalarında Erkeklerde, F.E.F, İ.İ.B.F ve Diş Hekimliği Fakültesi ilk üçü paylaştı, Bayanlarda ise Tıp ve Eczacılık ilk iki sırada yer aldı.


Satrançta ise, Eğitim Fakültesi’nde Celal Yıldız, Ziraat Fakültesinden Ekrem Özlü ve Arif Küçük, Erkek Ferdi Sıralamada ilk üçü elde ederken Beyan Ferdi Sıralama da ise Ziraat Fakültesinden Fulya Köseoğlu, Hatice Turhan ve Şeyma Özgenel derece elde etti.
Fakülteler Arası Basketbol Maçları sonuçlarında erkeklerde Ziraat, Mühendislik, F.E.F. Süper kupa da ise BESYO, K.K. E.F ve AKADEMİ, bayanlar kategorisinde da BESYO ve K.K.E.F. dereceye giren fakülteler oldular.


Voleybol Müsabakaları sonuçlarında Erkekler takım sıralaması Mühendislik, Hava Radar Komutanlığı, F.E.F., Bayan Takımlar sıralaması ise Ziraat, F.E.F, Mühendislik şeklinde gerçekleşti. Süper Takım Sıralaması: Erkeklerde BESYO, Mühendislik, K.K.E.F. Bayanlar takım sıralaması ise Ziraat, K.K.E.F, F.E.F oldu.
Futbol ise BESYO, Edebiyat ve Mühendislik Fakültesi dereceye giren takımlar oldular.
 

iha
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2009 Çarşamba 10:02:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?