4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Sporcular stres attı

SPORCULAR STRES ATTI

Türk Telekom Kayakla Atlama Kuleleri’nde ilk resmi yarışlar bugün başladı. Yarışlar esnasında verilen molalarda sporcular ile görevlilere atıştırmalık olarak çay, kahve ile birlikte kokteyl pasta verildi.

Türk telekom kayakla atlama kulelerinde bugün yapılan ilk atlamalarda erkeklerde 1. Raundda Rusyalı sporcu Voronın Konstantin ve yine Rusya’dan olan Panın İvan ile paylaştı. Erkeklerde atlama bittikten sonra kısa bir çay molası verildi. Bu mola esnasında 2011 Universiade Koordinatörlüğü tarafından organize edilen çay, kahve ve yanında kokteyl (pasta, pizza, ingiliz pizzası, tatlı, tuzlu pasta) servisi yapıldı.

“TÜRKİYE BİRİNCİ OLSUN” TEMENNİSİ

Erzurum’da yüksekliğe her anlamda adapte olmaya çalışılıyor. Şehir yüksek, kuleler yüksek… burda yükseklik 1900 m… bu yükseklikten atlayıp bir çay molası vermek elbette sporcular ve çalışanlar için tam bir ohh dedirtiyor. Çay, kahve molasında sporcuları izleyiciler meraklı gözlerle hem izliyor hem de ele geçen bu fırsatı ölümsüzleştirmek için bol bol fotoğraf çekmeyi de ihmal etmiyorlar.

Dışarda kalan ve içeri giremeyen çoluk çocuk kadın erkek herkes ilk defa gördükleri bu yarışmayı hem heyecanla izliyor hem de kendi aralarında birinci gelmesini istedikleri ülkeleri konuşuyorlar. Kimi “Rus gelsin, kimi Japon, kimi de yok ya inşallah Türkiye birinci olur” diye kendi aralarında iddia ya bile giriyorlar.

Bu esnada izleyiciler arasında gözümüze hiç de yabancı olmayan bir sima görünüyor. Türk motorsiklet yarışçısı olan Kenan Sofuoğlu. O da Erzurum’da ve atlama kulelerindeki yarışları izlemeye gelmiş. Erzurum’a ilk defa geldiğini, yarışları heyecanla izlediğini ve çok keyif aldığını söylüyor. Çayını içtikten sonra atlama kulelerinden ayrılıyor.

SPORCULAR STRES ATTI
SPORCULAR STRES ATTI
İHA
Yayın Tarihi : 27 Ocak 2011 Perşembe 14:05:02
Güncelleme :27 Ocak 2011 Perşembe 14:11:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?