7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Sporculara motivasyon desteği

Yakutiye Belediyesi Spor Kulübü bünyesindeki yaz spor okulunda öğrencilere kişisel gelişim uzmanı Kadir Demirbüken tarafından, motivasyon desteği sağlandı.

Yaz Spor Okulu öğrencilerine yönelik motivasyon ve kişisel gelişim, başarmanın yolları ve kişisel iletişim konularında seminer verildi. Yaşları 9 ile 15 arasında olan ve hayatlarında ilk defa bu tür organizasyonla karşılaşan çocukların mutlu olduklarını belirten Belediye Başkanı Fahrettin Atınç, Spor Kulübü’nün mahalle muhtarlarıyla işbirliği içerisinde yapmış oldukları çalışmalar sonucu Yaz Spor Okulu oluşturduklarını söyledi.

Spor okulu öğrencilerinin sadece spor yapmakla kalmamaları ve kültürel ve gelişmeleri açısından çeşitli faaliyetler düzenlediklerini belirten Başkan Atınç;

“Yoksul ailelerin daha çok bulunduğu mahallelerimizdeki çocuklara bu tür imkanlar sunmak elbetteki sosyal belediyeciliğin bir gereğidir. Gelir seviyesi alt düzeyde olan ailelerin çocuklarının oluştuduğu Spor Okulumuzun bu tür etkinlikleri tabiki bizim kadar çocukların ailelerinde mutlu etmektedir. Hayatlarında belkide ilk defa böyle bir organizasyona dahil edilen bu çocukların gelişimlerini sağlıklı ortamlara sürdürmeleri için bu tür etkinlikler yaz boyunca devam edecek” diye konuştu.

Öte yandan, öğrenciler Judo hocaları tarafından yapılan gösteriyi ilgiyle izlediler.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Temmuz 2008 Pazar 17:49:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?