7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Sporculardan Vali'ye ziyaret

Diyarbakır'da düzenlenecek olan Doğu, Güneydoğu Anadolu Projesi(DGAP) Spor Şenliklerinde yarışacak olan Erzurumlu sporcular Vali Sami Bulut'u ziyaret etti.


Sporculara başarılar dileyen Vali Bulut, "Bu şenliklerde yeni takım arkadaşlarınızla tanışacaksınız. Onlarla olan arkadaşlığınız devam edecek. Sporda başarılı olduğunuz kadar, derslerinizde de başarılı olacağınıza inanıyorum. Hepinize başarılar dilerim."dedi. Sporcularla bir süre sohbet eden vali Bulut, valilik binası önünde fotoğraf çektirdi.


Bölge sporunun kalkınması için bu tür organizasyonlar düzenlediklerini belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, şunları ifade etti:
"132 sporcumuz 15 branşta yarışacak. 15 antrenörümüzle birlikte bu gün yola çıkacaklar ve toplam 4 gün yarışacaklar. 11 sağlam sporcumuz; atletizm, güreş, judo, tekvando, basketbol, yüzme, voleybol, masa tenisi, badminton, hentbol branşlarında yarışacak. 4 engelli sporcumuz ise; zihinsel engelliler; atletizm, bedensel engelliler: atıcılık, görme engelliler; golbol, işitme engelliler; futsal branşlarında yarışacak."


İlk kez geçen yıl katıldıkları DGAP Spor Şenlikleri'nde mücadele ettikleri her branşta madalya çıkarttıklarının altını çizen Çintimar, bu yıl da aynı başarılı performansı sergileyerek madalya sayısını arttırmayı hedeflediklerini açıkladı.

iha
Yayın Tarihi : 26 Ağustos 2008 Salı 12:17:31
Güncelleme :26 Ağustos 2008 Salı 12:20:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?