8
Mayıs
2024
Çarşamba
ERZURUM

Sunexpress Erzurum’da büyüyor

SUNEXPRESS ERZURUM’DA BÜYÜYOR

SunExpress, Doğu Anadolu Bölgesi’ndeki önemli uçuş noktalarından Erzurum’da, yeni kurumsal kimliğini ve yenilikçi hizmetlerini düzenlediği toplantı ile tanıttı.

SunExpress Kurumsal İlişkiler Müdürü Serdar Alyamaç, toplantıda SunExpress’in yenilenen kurumsal kimliğiyle, yeni ürün ve hizmet yelpazesini anlattı. .

SunExpress’in müşterilerine değer katacak çocuk kulübü, yeni ikram konsepti, uçulan şehirlerdeki tarihi mekanların tanıtıldığı “Hoş Geldiniz Kartları” gibi uygulamalarını anlatan Alyamaç, SunExpress’in 2010 yılı içinde müşteri sadakat programına başlayacağını açıkladı.

Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti’nde düzenlenen toplantıda konuşan Alyamaç, “SunExpress olarak, iç hat uçuşlarımızda önemli bir yere sahip Erzurum’la İstanbul Sabiha Gökçen arasında 14, İzmir’le 10 olmak üzere haftada karşılıklı 24 sefer düzenliyoruz. Seferlere başladığımız 2006 yılından bu yana, Erzurum’da 500 binden fazla yolcuya SunExpress’in kaliteli hizmetini sunduk. Erzurum’dan taşıdığımız yolcu sayısını her yıl artırıyoruz, bu nedenle yeniliklerimizi bizi tercih eden Erzurumlulara anlatmak istiyoruz” dedi.

Erzurum’un zengin tarih ve kültürü, ticari faaliyetleri, son yıllarda gittikçe büyüyen kış turizmi potansiyeliyle Doğu Anadolu’nun önemli merkezlerinden biri olduğunu vurgulayan Alyamaç, “Erzurum hızla büyüyor ve gelişiyor. Bu gelişmeye paralel olarak, havayolu pazarı da istikrarlı bir büyüme gösteriyor. Erzurum’un artan havayolu ulaşımı ihtiyacına, yenilenen kurumsal kimliğimiz, sunduğumuz hizmetin kalitesini daha da artıran yenilikçi uygulamalarımız ve yeni uçaklarımızla en iyi şekilde cevap vermeye hazırız.” diye konuştu.

2011 İÇİN GÖREVE HAZIRIZ

Serdar Alyamaç ayrıca, 2011’de düzenlenecek Dünya Üniversitelerarası Kış Olimpiyatları’nın, Erzurum için bir dönüm noktası olacağını belirterek, “SunExpress’in İstanbul Sabiha Gökçen ve İzmir bağlantılı dış hat uçuşlarıyla, Avrupa’nın 12 noktasından Erzurum’a kolayca ulaşım imkanı sağlayarak, organizasyona katkıda bulunacağımıza inanıyoruz.” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Haziran 2010 Cuma 12:35:02
Güncelleme :4 Haziran 2010 Cuma 12:42:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?