7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Süper Amatör Lig çekişmeli başladı

Süper Amatör Lig maçları çekişmeli başladı. Ligin ilk derbi maçında kendi evinde Büyükşehir Belediyespor’u ağırlayan Aşkale 3 Mart Beldespor, karşılaşma boyunca sergilediği başarılı futbol ile göz doldurdu.

Hafta sonu Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşan 3 Mart Beldespor rakibi karşısında üstün bir futbol sergilemesine rağmen bir türlü aradığı golü bulamadı. 90 dakika boyunca rakip takım kalesinde baskı kuran 3 Mart Beldespor, zaman zaman kalesinde gördüğü tehlikeleri başarıyla uzaklaştırdı. Maçtan 90 dakika boyunca gol olmayınca ligin ilk maçı 0-0 sona erdi.

3 Temmuz Stadında oynanan maçın ilk yarısında, her iki takımında karşılıklı atakları olurken derbiyi izleyen Aşkaleliler, bu zorlu karşılamada 3 Mart Beldespor yalnız bırakmadı. Maçın bitiş düdüğüne kadar, tezahürat yapmaya devam etti.

3 Mart Beldespor Teknik Direktörü Sinan Boyacı sahada her iki takımında iyi bir futbol ortaya koyduğunu belirterek, maçı kazanmak için oyuncularının sergilediği performansın taktire şayan olduğunu kaydetti. Boyacı, “Her iki takımda kazanmak için varını yoğunu ortaya koydu. Maçı kazanmak için büyük mücadele ettik. Oyuncularımız sahada aslanlar gibi mücadele etti. Fakat bir türlü yakaladığımız gol pozisyonlarını değerlendiremedik” dedi.

Ligin ilk maçında 0-0 berabere kalarak bir puan alan Aşkale 3 Mart Beldespor’un gelecek haftalarda daha başarılı sonuçlara imza atacağını belirten Teknik Direktör Sinan Boyacı, şöyle konuştu; “Lige 3 puanla başlamak güzel olurdu. Ancak karşılaştığımız Büyükşehir Belediyespor’da en az bizim kadar iyi oynadı.

Karşılaşmada yakaladığımız fırsatları değerlendirebilseydik skor farklı olabilirdi. Fakat yinede ortaya konulan futbol kalitesi yüksek. Oyuncularım gelecekte çok iyi işler yapacaklarının sinyalini verdi. Bundan sonra başarılar ardı arkasına gelecek. Alacağımız puanları taraftarımıza armağan edeceğiz ve izledikleri her maçta büyük bir heyecan alacaklar.”

BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN
Takımın ilk maçında ortaya koyduğu futbolun iyi olduğuna dikkat çeken Aşkale 3 Mart Beldespor Kulüp Başkanı Metin Satılmaz, “İlk maçta bu takımın neler yapacağını herkes gördü. Taraftarlar bundan sonraki maçlara gelerek takımlarını yalnız bırakmasınlar” dedi.

“Destek sizden başarı bizden” diyerek taraftarlara seslenen Kulüp Başkanı Satılmaz sözlerine şöyle devam etti; “Bizi asıl bundan sonra izleyin maçta nasıl bir takım vardı, nasıl oynadı herkes gördü. Aşkale’nin önümüzdeki haftalarda daha iyi olacağına emin. 0-0 biten Büyükşehir Belediyespor maçında Adem Kara ve Murat Kaya sakatlandı. Fakat önemli bir sakatlıkları yok. Sonraki maçlarda takımdaki yerlerini tekrar alacaklar. Biz artık bu maçı unutup, önümüzdeki maçlara bakacağız. Alacağımız başarılı sonuçlarla üst sıralara tırmanarak Aşkale’yi hak ettiği yere taşıyacağız. Önümüzdeki hafta Yolspor ile Ilıca Stadı’nda karşılaşacağız. Aşkalelileri bu maçta yanımızda görmek istiyoruz.”

iha
Yayın Tarihi : 26 Ekim 2008 Pazar 11:53:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?