8
Mayıs
2024
Çarşamba
ERZURUM

Sütpınar Köyü’ne sağlık evi

SÜTPINAR KÖYÜ’NDE SAĞLIK EVİ AÇILIŞI

Erzurum’un Narman ilçesine bağlı Sütpınar köyünde 8 yıllık eğitime geçildikten sonra boş kalan eski anaokulu binasının tadilatı yapılarak sağlık evi olarak hizmete açıldı.

Sütpınar köyünde bulunan eski ana okulu sağlık evi olarak kullanılmak üzere Kaymakamlık tarafından tadilatı yapıldı.

Açılışı yapılan sağlık evinin şimdilik bir Ebe kadrosuyla Doğum, Pansuman, Enjeksiyon ve küçük müdahaleler konusunda hizmet vereceği bildirildi. Sağlık evinde doğum masası, hasta sedyesi ve pansuman ve küçük tıbbi araç ve gereçlerin bulunduğu eksik olan tıbbi eşyalarında en kısa süre içerisinde temin edilerek küçük müdahale gerektiren vakalarda köylülerin ilçeye gelmesine gerek kalmayacak şekilde hizmet verilmesi sağlanacağı belirtildi.

Açılışın ardından Köylüler tarafından açılışa katılan misafirlere sağlık evi bahçesinde yemek verildi.

Daha sonra Kaymakam Tanrısever İlköğretim okulunda incelemelerde bulundu Köye yeni bir okulun yapılmasının planlanıp programa alındığı belirtildi.

Okuldaki incelemelerin ardından Kaymakam Tanrısever köyde kısa bir gezinti yaparak köy halkıyla sohbet edip köy kahvesinin önünde çay içerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Açılış törenine Kaymakam Alper Tanrısever, Şekerli Belediye Başkanı Ferkan Akbulut, Garnizon Komutanı Kıdemli Başçavuş Alaattin Bulut , İlçe Emniyet Amiri Baş komiser Ekrem Yücel Demir, Ak parti ilçe Başkanı Zafer Rüşen, Narman Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Elmira Tunç, Hastane Müdürü İdris Kılıç, Muhtar Recep Deniz ve köylüler katıldı.

SÜTPINAR KÖYÜ’NDE SAĞLIK EVİ AÇILIŞI
SÜTPINAR KÖYÜ’NDE SAĞLIK EVİ AÇILIŞI
SÜTPINAR KÖYÜ’NDE SAĞLIK EVİ AÇILIŞI
SÜTPINAR KÖYÜ’NDE SAĞLIK EVİ AÇILIŞI
İHA
Yayın Tarihi : 27 Mart 2010 Cumartesi 10:24:05
Güncelleme :27 Mart 2010 Cumartesi 11:34:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
adnan gül IP: 95.10.65.xxx Tarih : 1.09.2010 15:24:25

yapanlardan allah razı olsun dıştan görünüşü güzel idare eder bir yıl oldu henüz içerisinde bir gelişme yok ( muhtar okulun inşaatında çalışmaktan boş vakit bulupta köyün sorunlarıyla ilgilense) köyümüze hayırlı olsun.