8
Mayıs
2024
Çarşamba
ERZURUM

SYDV, işyeri sahibi yaptı

ERZURUM’DA SYDV’DEN ALDIĞI KREDİ İLE KENDİ İŞYERİNİ AÇTI

Erzurum’da Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’ndan (SYDV) gelir getirici projeler kapsamında aldığı kredi ile kendi işyerini açtı.

Palandöken Kaymakamlığı’na halı yıkama işyerini açmak için başvuruda bulunan Ömer Şehitoğlu’na Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ipotek karşılığında faizsiz 8 yıl vadeli işyeri ekipman kredisi verdi.

Palandöken ilçesine bağlı Kayakyolu semtinde halı yıkama üzerine işyeri açan Şehitoğlu, emeği geçenlere teşekkür ederek, "Başlangıçta kredi alacağıma dair umudum yoktu. Ancak, projemin sürdürülebilir, gelir getirici ve gerçekçi bulunması üzerine babamın evini ipotek gösterek 8 yıl vadeli faizsiz 15 bin TL krediyi alarak iş yerimi açtım" dedi.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı üyeleriyle Şehitoğlu'nun açtığı işyerine “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulunan Palandöken Kaykamı Şenol Esmer, ise “Şehitoğlu'nun samimiyetine ve sunmuş olduğu projesine inandıkları için 15 bin TL değerinde ekipman kredisi verdik. Almış olduğu bu krediyi sıfır faizli 2 yıl ödemesiz 6 yıl eşit taksitlerle ödeyecek. Ömer Şehitoğlu bize babasının evini ipotek göstererek, halı yıkama projesini bütün samimiyeti ile ve yasal prosedürü yerine getirerek temin etti. Kendisine iş hayatında başarılar diliyorum. İnşallah işini büyütür ve istihdama katkıda bulunur” dedi,

ERZURUM’DA SYDV’DEN ALDIĞI KREDİ İLE KENDİ İŞYERİNİ AÇTI
İHA
Yayın Tarihi : 7 Ekim 2010 Perşembe 18:09:00
Güncelleme :7 Ekim 2010 Perşembe 18:15:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?