7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Taekwondocular şampiyon döndü

TAEKWONDOCULAR ŞAMPİYON DÖNDÜ

Mardin’de yapılan Doğu ve Güney Doğu Anadolu Bölgesi İller arası Atatürk Kupası Taekwondo müsabakaları sona erdi. Erzurum takım halinde şampiyon oldu.

Erzurumlu taekwondocular yine büyük bir zafere imza atmanın gururuyla Erzurum’a döndü. 06-07 Kasım 2010 tarihlerinde Mardin’de yapılan Doğu ve Güney Doğu iller arası Atatürk Kupası Taekwondo Müsabakalarında Erzurum rüzgarı esti. Onlarca sporcunun mücadele ettiği turnuvaya Erzurum 14 sporcu ile iştirak etti. Kafile başkanlığını Mürsel Kaya’nın yaptığı Antrenör Zafer Kavcı yönetimindeki Erzurum kafilesi turnuvaya damgasını vurdu. Büyük bir zafere imza atan Erzurumlu taekwondocular, 5 altın, 3 gümüş, 3 de bronz madalya kazanarak Erzurum’a döndü.

Büyük çekişmelere sahne olan Atatürk Kupası Taekwondo müsabakalarında Erzurum’dan Ömer Şimşek, Soner Kaya, Köksal Kaya, Yusuf Kartal ve Ebru Nur Çakır birinci olarak altın madalya kazandılar. Ahmet Buğday, Kezban Bulut ve Çağrı gedik ise Gümüş madalya alarak ikinci oldular. Özlem Korkmaz, Muhammet Kaya ve Serdar Yılmaz üçüncü olarak bronz madalya elde ettiler.

Takım halinde birinci olarak Erzurum’a dönen ve şampiyonluk kupasını müzesine getiren sporcular ve antrenör Zafer Kavcı büyük bir gurur yaşadı. Antrenör Zafer Kavcı, “Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Fatih Çintimar’ın destekleriyle Mardin’e gittik ve takım halinde anlamlı bir şampiyonada birinci olarak kupayı Erzurum’a getirdik” dedi.

TAEKWONDOCULAR ŞAMPİYON DÖNDÜ
İHA
Yayın Tarihi : 10 Kasım 2010 Çarşamba 16:43:00
Güncelleme :10 Kasım 2010 Çarşamba 17:21:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?