6
Mayıs
2024
Pazertesi
ERZURUM

Tamgaç destek istedi

Erzurumspor Yönetim kurulu Başkanı Cevdet Tamgaç, taraftarlardan destek istedi. 

Erzurum kamuoyu ve taraftarlarının takımlarına sahip çıkması gerektiğini söyleyen Tamgaç, “Erzurumspor’un bugün desteğe ihtiyacı var. Bütün Erzurumlulardan takımlarına sahip çıkmasını bekliyoruz” dedi. 

Hafta sonunda deplasmanda oynayacağı Arsinspor maçı hazırlıklarını sürdüren mavi beyazlılarda mutlak hedef galibiyet. Teknik Direktör Osman Özköylü nezaretinde çalışmalarını sürdüren Erzurumsporlu futbolcular Arsinspor karşısında 3 puan alacaklarına inanıyor. 

Erzurumspor Başkanı Cevdet Tamgaç, bu zor dönemde herkesin desteğine ihtiyaçları olduğunu dile getirerek, herkesi birlik ve beraberlik içerisinde olmaya çağırdı. Erzurum'un her kesiminden takıma sahip çıkmasını ve Erzurumspor'u sahiplenmesini isteyen Başkan Tamgaç, “Erzurumspor, taraftarın, bürokratların, siyasetçilerin sokakta gezen vatandaşın hep birlikte tek yürek olmasıyla şaha kalkar. Buna sağladığımız an yaşadığımız bütün sıkıntıları aşabilir ve başarıyı yakalarız” dedi. Erzurumspor'un özlediği başarılı günlere dönmesi için yapılan eleştirilerin haksızlık boyutuna ulaşmaması gerektiğini dile getiren Tamgaç, “Dedikoduyu bırakıp önümüze bakalım. Kim bu takıma destek veriyorsa, kim arka çıkıyorsa alkışlayalım. Sadece maddi destek değil, manevi destek her şeyden önemli” diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 21 Eylül 2008 Pazar 15:51:25
Güncelleme :21 Eylül 2008 Pazar 15:53:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?