4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Taraftarlar eylem yaptı

TFF 2. Lig B kategorisinde mücadele eden Erzurumspor’da bugün yapılması planlanan genel kurul çoğunluk sağlanamadığı için ertelenirken, Büyük Erzurumspor Taraftarlar Derneği üyeleri, duruma tepki gösterdi.


Erzurumspor kulüp tesislerinde yapılacağı açıklanan genel kurula 170 delegeden sadece 13 kişi katıldı. Başkan adayının bulunmadığı genel kurul öncesinde kulüp tesisleri önünde toplanan yaklaşık 50 kişilik taraftar grubu erteleme kararını üzüntüyle karşıladı.

Erzurumspor Başkanı Coşkun Aslan, geçtiğimiz sezon zorlu bir mücadelenin ardından ligde kalmayı başardıklarını hatırlatarak, bugün çoğunluk sağlanamadığı için genel kurulun ertelenmesinin üzüntü verici olduğunu söyledi. Erzurumpor’un sahipsiz bırakılmayacağını dile getiren Aslan, yöneticilerin bu kentin takımı olan Erzurumspor’a sahip çıkması gerektiğini ifade etti.


Daha sonra Büyük Postane önünde toplanan Erzurumspor taraftarları, burada bir eylem yaptı. “Sahipsiz Erzurum, sahipsiz Erzurum” sloganları atan taraftarlar daha sonra Başbakan’a yazdıkları mektubu göndererek, Erzurumspor’a maddi yardım çağrısında bulundular.
 

İha
Yayın Tarihi : 21 Haziran 2009 Pazar 15:45:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?