7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Taraftarlar yemekte buluştu

PASİNLERSPOR TARAFTARLARI YEMEKTE BULUŞTU

Erzurum’un Pasinler ilçesi’nde Pasinlerspor’un süper amatör lige yükselmesinin heyecanını yaşarken, düzenlenen yemekte sporcular, yöneticiler taraftarlarla buluştu.

Pasinlerspor geçtiğimiz günlerde amatör ligden süper amatör lige çıkmasının heyecanını yaşarken, Pasinler Kale Otel ve Kaplıca yemek salonunda bir araya gelen Pasinlerspor taraftarları düzenlenen dayanışma yemeğinde bir araya geldiler.

Pasinlerspor Başkanı Mennan Dölekli gecenin açılış konuşmasında Pasinlerspor olarak sadece futbol alanında çalışmalar olmadığını, Cumhuriyet döneminden bu yana ilçede geleneksel yedi hafta kara kucak güreşlerinin düzenlendiğini bu organizasyonun da kulüpler tarafından üstlendiğini söyledi.

Dölekli, ayrıca kulüplerinin ilçede bulunan gençlere sosyal alanda da etkinlik kazandırdığını belirterek, “Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “ben sporcunun zeki çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim” sözünden hareketle sporcularımızı yetiştiriyoruz” dedi. Dölekli, gecede yapılacak yardımlarla Pasinlerspor’un büyük sıkıntılarını gidereceklerini onun içinde imkanlar doğrultusunda iş adamlarından destek beklediklerini kaydetti.

Gecede Pasinlerspor’da bu yıl en çok gol atan Afşin Demir’in dokuz numaralı formasını açık artırmayla satışa sundu. Açık artırmada en çok değeri veren ve ilçeye on bin baş hayvan entegre tesisi kuran Alanya Tur İnşaat Sahibi Süleyman Üstündağ oldu. Formayı alan Üstündağ, “İnsanın doğduğu yer değil, doyduğu yerdir memleketi. Onun içinde Hasankaleli olmaktan büyük mutluluk yaşıyorum” dedi. Üstündağ, açık artırmayla aldığı formayı Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu’na hediye etti.

Pasinlerspor’un düzenlediği yemekli geceye İlçe Kaymakamı Zekai Erdem, Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu, Garnizon Komutanı Personel Yüzbaşı Musa Özgül, İlçe Emniyet Müdürü Ertan Nezihi Turan, Pasinler İl Genel Meclis Üyesi Hamza Çiftçi, AK Parti İlçe Başkanı Rahmi Kaya, Pasinler Tedaş İşletme Şefi Fatih Güzel, CHP ilçe Başkanı Özer Pehlivan, PASİAD Başkanı Metehan Coşkun, Pasinlerli iş adamları ve Pasinlerspor taraftarları katıldı.

PASİNLERSPOR TARAFTARLARI YEMEKTE BULUŞTU
PASİNLERSPOR TARAFTARLARI YEMEKTE BULUŞTU
İHA
Yayın Tarihi : 22 Haziran 2010 Salı 10:30:05
Güncelleme :22 Haziran 2010 Salı 13:09:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?