7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Tarım bakanı Eker Erzurum'da

TARIM VE KÖYİŞLERİ BAKANI EKER ERZURUM'DA

Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker, DAP projesi kapsamında uygulanacak yeni hayvancılık desteklemelerinin tanıtım programına katılmak üzere Erzurum'a geldi.

Bakanlığın üst düzey yöneticileri ile birlikte bugün Erzurum'a gelen Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker, Erzurum Valiliği'ni ziyaret ederek Vali Sebahattin Öztürk ile bir süre görüştü. Bakan Eker'e, AK Parti Erzurum milletvekilleri Muzaffer Gülyurt, Fazilet Dağcı Çığlık ve Sadettin Aydın da eşlik etti. 2 günlük Erzurum ziyaretinde Erzurum ve bölgenin tarım ve hayvancılıkla ilgili sorunlarının masaya yatırılacağını belirten Bakan Eker, yarın DAP projesi kapsamında uygulanacak yeni hayvancılık

desteklemelerinin tanıtım programına bölge valilerinin yanı sıra teşkilat mensuplarının da katılacağını bildirdi. Tarım ve hayvancılık sektörünün bölgenin kalkınmasında bir lokomotif olabileceğini ifade eden Eker, bugün yapılacak toplantıda Erzurum, yarınki toplantıda ise bölgenin sorunlarının masaya yatırılacağını söyledi. DAP'ın bölge için son derece önemli olduğunu dile getiren Eker, sektör temsilcileri ile bir araya gelerek gerekli değerlendirmeleri yapacaklarını bildirdi.

Bakan Eker, Erzurum Valiliği'nin ardından Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti. Bakan Eker'e valilik ziyareti sırasında Vali Sebahattin Öztürk tarafından oltu taşı tespih hediye edildi.

Bakan Eker, Erzurum programının ikinci gününde DAP projesi kapsamında uygulanacak yeni hayvancılık desteklemelerinin tanıtım programı ile Et ev Balık Kurumu Genel Müdürlüğü ve Erzurum Büyükşehir Belediyesi arasında imzalanacak protokol törenine katılacak. Bakan Eker, daha sonra Sağlık Bakanı Recep Akdağ ile birlikte AK Parti Danışma Meclisi Toplantısı'na iştirak edecek.

TARIM VE KÖYİŞLERİ BAKANI EKER ERZURUM'DA
TARIM VE KÖYİŞLERİ BAKANI EKER ERZURUM'DA
TARIM VE KÖYİŞLERİ BAKANI EKER ERZURUM'DA
TARIM VE KÖYİŞLERİ BAKANI EKER ERZURUM'DA
İHA
Yayın Tarihi : 30 Ocak 2010 Cumartesi 15:06:00
Güncelleme :30 Ocak 2010 Cumartesi 16:15:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?