8
Mayıs
2024
Çarşamba
ERZURUM

Tarım sigortasına hız

TARIM SİGORTASINA HIZ

Tarım Kredi Kooperatifleri Erzurum Bölge Birliği’nce Tarım Sigortası çalışmalarına hız verildi.

Müdür Yardımcısı Fatih Özdemir ve Sigorta Servisi Şefi Osman Gülmez, yağmur çamur demeden “Yerinde üretim yerinde poliçe” sloganıyla köy köy dolaşarak üreticileri tarım sigortaları hakkında bilgilendirdiklerini belirttiler.

Özdemir, gezdikleri köylerde Tarım Kredi Kooperatiflerinin amaçlarından, sunmuş olduğu imkanlardan ve projelerden bahsederek, ortak veya ortak olmayan çiftçilerin ürünlerinin tabi afetler nedeniyle oluşacak sigorta kapsamındaki hasarlardan dolayı mağdur olmamaları için ellerinden gelenin en iyisini yaparak ürünlerini sigorta kapsamı altına almaya devam etmekte olduklarını söyledi.

Erzurum Bölge Birliği Sigorta Servisi olarak Tarım Sigortası startını Şubat ayında Bölge Birliğine bağlı Iğdır ilinde başlattıklarını söyleyen Özdemir, yine bölge birliğine bağlı Ağrı, Kars, Ardahan ve Erzurum illerinde devam ettireceklerini ve Tarım Sigortasında iddialı olduklarını kaydetti.

Özdemir, “İddialıyız ve iddiamıza küçük Ağrı Dağı yani 2788 Sayılı Hamur Tarım Kredi Kooperatifi efsanesi ile devam edeceğiz” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Haziran 2010 Salı 11:51:05
Güncelleme :15 Haziran 2010 Salı 13:49:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?