6
Mayıs
2024
Pazertesi
ERZURUM

Taş BEAH'ı gezdi

Aile hekimliği çalışmalarında bulunmak üzere Erzurum’a gelen Denizli İl Sağlık Müdürü Dr. Erdoğan Taş, Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesini (BEAH) gezerek çalışmalar hakkında Başhekim Doç Dr. Fazlı Erdoğan’dan bilgi aldı. 

Beraberinde Adıyaman Sağlık İl Müdür yardımcısı Dr. Alpay Alp ile birlikte Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesini gezen Taş, servislerde yatan hastaları da ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu. 

Denizli Sağlık İl Müdürü Dr. Erdoğan Taş, Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesinin Erzurum ve bölge halkına layık bir sağlık tesisi olduğunun altını çizerek, Denizli’de yapılması planlanan eğitim hastanesinin de tıpkı Erzurum’da yaptırılan hastanenin özellikleriyle benzerlik taşıyacağını kaydetti. 

1993 yılında Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olduğunu ifade eden Denizli Sağlık İl Müdürü Dr. Erdoğan Taş, o yıllardan bu güne birçok şeyin değiştiğini gördüğünü ifade ederek, “Erzurum geçmişe nazaran oldukça gelişmiş bir kent hüviyetinde. Özellikle sağlık alanında yapılan hizmet ve yatırımlarla bölgenin sağlık üssü görünümüne kavuşmuş. Bu oldukça memnuniyet veren bir gelişme.” dedi.
BEAH Başhekimi Doç. Dr. Fazlı Erdoğan ise tam kapasiteye Eylül ayı sonunda geçecek olan hastanenin hizmet kalitesini her geçen gün bir üst seviyeye çıkaracağını belirterek; “İnşallah cerrahi servislerimizin de açılmasıyla birlikte, bölgemizde ve şehrimizde yaşanan bir takım sağlık sorunlarına bundan sonra rastlanılmayacak. Vatandaşlarımız hastanemizi sadece bir sağlık kuruluşu olarak değil, sosyal bir kuruluş olarak da değerlendirmelidirler. Bu yönde çalışmalarımız olacaktır.” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 20 Eylül 2008 Cumartesi 15:31:31
Güncelleme :20 Eylül 2008 Cumartesi 15:34:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?