6
Mayıs
2024
Pazertesi
ERZURUM

Tatbikat'ta coşkulu kutlama

Erzurum’da Tatbikat İlköğretim Okulu’nda düzenlenen ilköğretim haftası kutlamaları renkli görüntülere sahne oldu. Öğrencilerin hazırladığı halk oyunları ve dans gösterileri davetlilerce ilgi ile izlendi. 

İlköğretim haftası kutlamaları kapsamında Tatbikat İlköğretim Okulunda tören düzenlendi. Öğrenciler tarafından şiir okunmasının ardından konuşan Okul Müdürü Abdurrahman Düzgün, Tatbikat ilköğretim okulunun 89’ncu kuruluş yıldönümüne denk gelen ilköğretim haftası kutlamaları ayrı bir coşku içerisinde kutladıklarını söyledi. 

Düzgün, gelecek nesilleri yetiştirecek öğretmenler olarak sorumluluklarının bilincinde olduklarını belirterek, eğitimdeki kalitesiyle yoğun talep alan okullarında öğrencilerini en iyi şekilde yetiştirmek çabası içerisinde olduklarını kaydetti. 

Milli Eğitim Müdürü Fevzi Budak ise konuşmasında eğitim ve öğretimin herkes için vazgeçilmez olduğunu dile getirerek, “Eğitimin üç temel esası vardır. Eğitim milli, çağdaş ve bilimsel olmalıdır. Öğrencilerimizi bu değerler altında en iyi şekilde gelecek nesillere hazırlamanın gayreti içerisinde olmalıyız” diye konuştu. 

Konuşmaların ardından öğrencilerin Memleketim, Çifte Telli ve Kafkas oyunları gösterileri davetlilerden yoğun alkış aldı.

iha
Yayın Tarihi : 15 Eylül 2008 Pazartesi 14:28:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?