7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Tayini olmayınca direğe çıktı

Erzurum’da tayin isteyen bir kişi, tayininin olmayışına kızarak 25 metrelik trafo direğinin tepesinde alkol alarak sızdı. Trafonun tepesinde sızan şahsı kurtarmak için polis, itfaiye, sağlık ve sivil savunma ekipleri seferber oldu.

Edinilen bilgiye göre, olay Kombina Caddesi üzerinde bugün saat 22.00 sıralarında meydana geldi. Et-Balık Kurumu’nda çalıştığı ve isminin Selami olduğu öğrenilen şahıs, tayin isteğinin reddedilmesine sinirlenerek, durumu protesto etmek amacıyla yaklaşık 25 metre yüksekliğindeki elektrik trafosunun tepesindeki sepetli koruma içerisinde alkol almaya başladı. Bir süre sonra burada sızan şahsı arkadaşı fark etti. Durumun polise haber verilmesi üzerine, trafo tepesinde kendinden geçmiş halde yatan şahsı kurtarmak için olay yerine itfaiye, 112 sağlık ve sivil savunma ekipleri çağrıldı.

Trafo direğinin tepesine çıkan ekipler, herhangi bir kazaya sebebiyet vermemek amacıyla şahsı eterle bayılttıktan sonra aşağıya indirmek için uzun süre uğraş verdi. İtfaiye aracının merdiveni yardımıyla itfaiye erinin sırtında aşağıya indirilen şahıs, ambulansla Erzurum Numune Hastanesi’ne kaldırıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2005 Cumartesi 23:25:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
pekte önemli değil IP: 81.213.218.xxx Tarih : 28.06.2005 09:57:46
Ya kardeşim insanlar bir lokma ekmeğe bile muhtaç bir duruda iken bazı arkadaşlar malesef mağdur insanlarımızı kahredecek eylemlerde bulunmaları pekte hoş bir durum olmasa gerek ne diyeli ALLAH ıslah etsin