4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

TBMM Başkanı Şahin Erzurum'da

TBMM BAŞKANI ŞAHİN, ERZURUM'DA

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mehmet Ali Şahin, 2011 UNIVERSIAD Kış Oyunları'nın yapılacağı Erzurum'a, Türkiye'nin ve Avrupa'nın en modern kayak tesislerinin yapıldığını belirterek, tesislerin devreye girmesiyle turizm patlaması yaşanacağını söyledi.

Artvin'in Yusufeli ilçesinde yaptığı incelemeler sonrasında bugün Erzurum Emniyet Müdürlüğü'ne ait helikopterle Erzurum'a gelen TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin'i havaalanında Vali Sebahattin Öztürk ve Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler karşıladı. Vali Öztürk ve Başkan Küçükler ile birlikte 2011 UNIVERSIAD kapsamında yapımı devam eden tesisleri havadan inceleyen TBMM Başkanı Ali Şahin, havaalanında gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Erzurum'u ve Erzurumluları çok sevdiğini ifade eden Şahin, "Erzurum büyük bir hızla 2011 UNIVERSIAD Kış Oyunları'na hazırlanmaktadır. Vali ve belediye başkanıyla birlikte havadan yapılmakta olan tesisleri görme, inceleme imkanı bulduk. İnşaat çalışmalarının hızla devam ettiğini gördüm ve bundan memnuniyet duydum. Zannediyorum, Erzurum sadece Türkiye'nin değil Avrupa'nın en modern kayak tesislerine sahip olacak. Bu tesisler devreye girdiğinde arkasından turizm yatırımları gelecektir. Erzurum'un çehresi

önemli ölçüde değişecek. Amacımız buydu bu amaçta hızla koşuyoruz" diye konuştu.

TBMM Başkanı Şahin, daha sonra Palandöken'de Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tesislerine geçti. Şahin, bir süre istirahat ettikten sonra akşam saatlerinde Erzurum'dan ayrılacak.

TBMM BAŞKANI ŞAHİN, ERZURUM'DA
TBMM BAŞKANI ŞAHİN, ERZURUM'DA
TBMM BAŞKANI ŞAHİN, ERZURUM'DA
İHA
Yayın Tarihi : 18 Ekim 2009 Pazar 14:17:04
Güncelleme :18 Ekim 2009 Pazar 16:40:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?