7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Tekman AKP'de görev değişimi

TEKMAN AK PARTİ KADIN KOLLARINDA GÖREV DEĞİŞİMİ

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nimet Aydemir ve Başkan Yardımcıları Ayşe Akçil ve Sevilay Beytur, Tekman AK Parti Kadın Kolları’nı ziyaret ederek, ilçe kadın kollarında yeni görevlendirmelerde bulundular.

PARTİ MİSYONU ÖNEMLİ

Tekman’da görev değişimi gerçekleştirdiklerini belirten Aydemir, “Feride Köse’yi yeni başkan olarak atadık. Üniversite mezunu olan arkadaşımız partimize önemli katkılar sağlayacaktır. Yönetim listemizi de önemli ölçüde yeniledik. İlçelerdeki çalışmalarımıza hız verdik. Amacımız ilçelerimizde kadınların siyasete olan ilgisini artırmak ve kadın kollarının aktif şekilde çalışmasını sağlayarak kadınlarımızın sorunlarını yerinde dinlemek. Bundan sonra ki çalışmalarımızda diğer ilçelerimize de ziyaretlerde bulunacağız” dedi.

AK Parti misyonu ile ellerinden geldiğince en iyi hizmeti vereceklerini kaydeden İlçe Başkanı Köse “ Tekman’nın sorunların gündeme gelmesi noktasında elimizden gelen gayreti sarf edeceğiz. Partimiz her geçen gün büyüyerek önemli hizmet atılımları gerçekleştiriyor. Bu gelişim trendindeki sorumluluğumuzun bilinciyle hareket etmeye devam edeceğiz. İlçemizdeki kadınların sorunlarına çözüm üreteceğiz” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2010 Perşembe 17:02:04
Güncelleme :1 Temmuz 2010 Perşembe 17:10:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?