7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Tekmeler birincilik için kalktı

TEKMELER BİRİNCİLİK İÇİN KALKTI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Şükrü Paşa’da hizmete giren spor salonunda Taekwondo Teşvik Müsabakaları düzenlendi.

İl birinciliği teşvik müsabakalarına katılım bir hayli yoğun oldu. 100’ün üzerinde sporcunun katıldığı Taekwondo İl Birinciliği Müsabakalarında Şahap Gürler, Süleyman Baykal, Ahmet Güney, Ömer Budancamanak, Nevzat İşcan, Şuayip Gacır, Abdullah Tortumlu ve Derya Günaydın gibi Erzurum’un tanınmış Taekwondo hakemleri görev yaptı. Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Haber-İş Sendikası Şube Başkanı Mücahit Özdemir ve çok sayıda davetli ile spor severin izlediği maçlar kıran kırana geçti. İki gün süren müsabakalar minikler, yıldızlar, gençler ve büyükler kategorisinde yapıldı. Büyük çekişmelere sahne olan maçlar nefesleri kesti.

Erzurum Taakwondo da önde gelen hakemlerinden biri olan Şahap Gürler, düzenlenen teşvik müsabakalarına katılımın fazla olmasından büyük bir mutluluk duyarken, Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’a da kendilerine moral verdiği ve müsabakaları izlediği için teşekkür etti.

İki gün süren ve büyük çekişmelere sahne olan Taekwondo müsabakalarında ilk üçe geren bayan ve erkek sporculara madalya verildi.

Madalya törenine Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintilar’da katıldı. Erzurum’un artık bir spor şehri olduğunu ve hemen hemen her gün bütün spor salonlarında ve spor sahalarında spor müsabakaları yapıldığını belirten Çintimar, “Bu tür yoğunluklar bizim gözümüzü korkutmuyor. Bilakis mutlu oluyoruz. Türkiyede en çok spor müsabakası düzenlenen iller arasında ilk sıralarda olmamız bizleri gururlandırıyor” diye konuştu.

TEKMELER BİRİNCİLİK İÇİN KALKTI
İHA
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2010 Çarşamba 13:04:00
Güncelleme :28 Nisan 2010 Çarşamba 18:04:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?