6
Mayıs
2024
Pazertesi
ERZURUM

Tema Vakfı'ndan 'Toprağa Saygı'

Erzurum Tema İl Temsilciliği tarafından düzenlenen 'Toprağa Saygı Yürüyüşü' ilgi görmedi. Protokolden hiç kimsenin katılmadığı yürüyüşe bir grup TEMA gönüllüsü ile bazı sivil toplum örgütü temsilcileri eşlik etti.

'Erozyonla Mücadele Haftası' çerçevesinde bugün öğlen saatlerinde Bosna Caddesi'nde toplanan yaklaşık 80 kişilik TEMA Vakfı'nın gönüllü üyeleri yürüyüşe kendilerinden başka kimsenin katılmadığını görünce üzüldü. Saat 11.00'de başlaması gereken yürüyüş kalabalığın sağlanması için yaklaşık yarım saat gecikmeli olarak başladı.

Katılımcı sayısının az olduğunu vurgulayan TEMA Vakfı Erzurum İl Temsilcisi Işıl Bedirhanoğlu ise, "Ülkemizdeki erozyonla mücadele bizim değil, Türkiye Cumhuriyeti'nde yaşayan herkesin sorunudur. Amacımız kurak alanlar kaderine terk edilemez. Kurak alanlar kurtarılabilir. Ve özellikle suyunu boşa harcama diyoruz. Bir damla suyun bizim için çok büyük önemi var. Yürüyüşümüze destek veren herkese teşekkür ediyoruz" dedi.

Bosna Caddesi'nden başlayan 'Toprağa Saygı Yürüyüşü' Çaykara Caddesi'ndeki Öğretmen Anıtı önünde son buldu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından kalabalık sessizce dağıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Kasım 2008 Pazar 16:26:38
Güncelleme :23 Kasım 2008 Pazar 16:28:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ayça IP: 78.161.138.xxx Tarih : 24.11.2008 12:37:33

bu yürüyüşe bende katıldım çok güzeldi bu fotoğraftan msn me gönderirmisiniz