6
Mayıs
2024
Pazertesi
ERZURUM

Terminal mahallesi yenileniyor

Erzurum Yakutiye Belediyesi’ne bağlı Terminal Mahallesi'nde bulunan 12 sokak asfaltlanıp, çevre düzenlemeleri yapılıyor.

Yakutiye Belediye Başkanı Fahrettin Atınç, şehrin muhtelif yerlerinde asfalt ve yama yaptıklarını belirterek;“Terminal Mahallesi'nde geniş kapsamlı bir çalışma başlattık. Bildiğiniz gibi bu semtte çok sayıda gecekondu bulunuyordu. Gecekonduların kaldırıldığı bölgelerde artık modern binalar yükseliyor. Bu modern görüntüye bizde asfalt, karo ve bordür olarak destek veriyoruz. Bu semtte Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekipler irili ufaklı 12 sokakta asfalt, karo ve bordür çalışması yapıyor. Bölgenin görünümüzün düzelmesi ve çevrenin tozdan dumandan arınması için asfalt gerekiyordu. Bölgede yapılaşma başlayınca bizlerde belediye olarak asfalt çalışmasına başladık” dedi.

Atınç,“Yakutiye Belediyesi’nin mevcut sınırları içerisinde 42 cadde, 882 sokak bulunuyor.Şehrimizde altyapı çalışmaları hala devam etmektedir. PTT, TEDAŞ veya Palen’in birçok cadde ve sokakta çalışma yaptığı vakıa. Dolayısıyla kışın olumsuz şartlarının yanı sıra bizim dışımızda sökülen asfalt nedeniyle sorun yaşıyoruz. Bunedenle her yıl asfalt yenilemek gerekiyor. Buda belediyeye büyük bir yük getiriyor. Bunlara rağmen bütün cadde ve sokaklarımızda asfalt, karo ve bordür çalışması yürütüyoruz. Rutin hizmet denilecektir ancak maliyetinin yüksek olduğunu da hatırlatalım.”şeklinde konuştu.

.
Yayın Tarihi : 2 Haziran 2008 Pazartesi 16:37:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?