7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

TESK yönetimi Köşk’te

TESK YÖNETİMİ KÖŞK’TE

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, bir süre önce yapılan genel kurulla yeniden göreve gelen Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken ve aralarında Erzurum Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Başkanı Rasim Fırat’ın da bulunduğu yönetim kurulu üyelerini Çankaya Köşkü’nde kabul etti.

Ziyarette esnaf ve sanatkarların sorunları dile getirildi, özellikle büyük alışveriş merkezleri konusunda haksız rekabetin önüne geçilebilmesi için yeni kuralların konması ve bu konudaki sistemin AB müktesebatına uygun olması yönündeki taleplerini ilettiler.

Bir süre önce yeniden göreve gelen Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken ve aralarında Erzurum Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Başkanı Rasim Fırat’ın da bulunduğu yönetim kurulu üyeleri Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Kabulde, esnaf ve sanatkârların sorunlarını anlatan heyet üyeleri, Cumhurbaşkanı Gül’e, kendilerine verdiği destek sebebiyle teşekkür ettiler. Haksız rekabetin önüne geçilmesi gerektiğini söyleyen heyet üyeleri, alışveriş merkezleri konusunda yeni kuralların konması ve bu konudaki sistemin AB müktesebatına uygun olması yönündeki taleplerini ilettiler. Cumhurbaşkanı Gül de, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de bir değişimin yaşandığını ve bunun önünde durmanın mümkün olmadığını belirtti.

Değişimin yönetilmesi gerektiğini ifade eden Cumhurbaşkanı Gül, esnaf ve sanatkârların en az etkilenmesi için çalışılması gerektiğini vurguladı. Cumhurbaşkanı Gül, hükümete ve ilgili bakanlara esnaf ve sanatkârlara destek olmaları yönünde telkinde bulunduğunu sözlerine ekledi.

Ziyarette Bendevi Palandöken’in yanı sıra Erzurum Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Başkanı ve TESK Yönetim Kurulu Üyesi Rasim Fırat ile diğer yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu. Ziyaret sonrasında TESK heyeti Cumhurbaşkanı Gül ile günün anısına fotoğraf çektirdi.

TESK YÖNETİMİ KÖŞK’TE
TESK YÖNETİMİ KÖŞK’TE
TESK YÖNETİMİ KÖŞK’TE
TESK YÖNETİMİ KÖŞK’TE
İHA
Yayın Tarihi : 9 Aralık 2010 Perşembe 15:20:00
Güncelleme :9 Aralık 2010 Perşembe 16:52:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?