4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Tipi köy yollarını kapattı

Erzurum'da sabah saatlerinde etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle 350 köy yolu ulaşıma kapanırken Erzurum-Bingöl karayolunda zaman zaman ulaşımda aksamalar meydana geldi.

Erzurum'da etkili olan kar yağışı ve tipi hayatı etkiliyor. Sabah saatlerinde başlayan ve şiddetini artıran kar yağış ve tipi nedeniyle 350 köy yolu ulaşıma kapandı. Erzurum- Bingöl karayolunda yer yer ulaşımda aksamalar meydana gelirken polis ekipleri zincirsiz sürücülere uyarılarda bulundu.

Polislerin uyarılarını dikkate alan vatandaşlar araçlarını yol kenarına çekerek zincirlerini taktılar. Erzurum- Bingöl karayolunda tipi nedeniyle görüş mesafesi yaklaşık 10 metreye kadar düştü. Bazı araç sürücüleri araçlarını yol kenarına çekerek tipinin etkisi kaybetmesini beklediler. Karayolları ekipleri, kar ve tipinin etkisini artırdığı Erzurum- Bingöl karayolunda aralıksız olarak tuzlama ve kar kürüme çalışmalarına devam etti.

Kar yağışı ve tipi öğrencileri de etkiledi. Öğretmenleri gelmediği için ders yapamayan öğrenciler okullarında eve giderken tipi nedeniyle zor anlar yaşadı

İHA
Yayın Tarihi : 12 Aralık 2013 Perşembe 18:28:00
Güncelleme :13 Aralık 2013 Cuma 13:09:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?