6
Mayıs
2024
Pazertesi
ERZURUM

TOBB Başkanı Erzurum'da

Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi (ABİGEM)’in açılışına katılmak üzere Erzurum’a gelen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu Vali Sami Bulut’u makamında ziyaret etti. 

ETSO Başkanı Muammer Cindilli ve Ticaret Borsası Başkanı Hakkı Hınıslıoğlu ile Birlikte Erzurum Valiliği’ne gelen Hisarcıklıoğlu burada yaptığı açıklamada, ABİGEM’in gerek ticaret sektörünün gelişmesinde, gerekse girişimci vatandaşların önlerinin açılmasında önemli bir işlevi yerine getireceğini söyledi. 

Hisarcıklıoğlu bu vesileyle ticaretin gelişmesi için öndelik yapan, Bölge ve Erzurum esnafına yön veren ETSO Başkanı Muammer Cindilli ve Ticaret Borsası Başkanı Hakkı Hınıslıoğlu’na teşekkür ettiğini belirtti. 

ABİGEM’in Erzurum’da açılacak olmasından memnun olduklarını ifade eden Vali Sami Bulut ise, “Böyle bir merkezin Erzurum’da kurulacak olması bizleri heyecanlandırmaktadır. İlimizde büyük bir potansiyel vardır. Bu merkez boşluğu dolduracak, kapasite kullanımı ve işsizliğin önlenmesi konusunda önemli bir eksikliği giderecektir” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 22 Ekim 2008 Çarşamba 16:28:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?