8
Mayıs
2024
Çarşamba
ERZURUM

Toksikologlar Erzurum’da buluşacak

TOKSİKOLOGLAR ERZURUM’DA BİR ARAYA GELİYOR

Atatürk Üniversitesi, Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü ve Türk Toksikoloji Derneği tarafından düzenlenen 1. Ulusal Palandöken Toksikoloji Sempozyumu 28-30 Mayıs 2010 tarihleri arasında Erzurum’da yapılacak.

Atatürk Üniversitesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek organizasyonda

ülkenin önemli toksikologları Erzurum’da bir araya gelecek.

Sempozyum Düzenleme ve Yürütme Kurulu Başkanları Yrd. Doç. Dr. Hasan Türkez ve Yrd. Doç. Dr. Turgay Şişman, sempozyumun başlıca amacının hem ülkemizde hem de bölgemizde gerçekleştirilen çalışmalardan haberdar olmak, ortak projeleri artırmak, gruplar arasında iletişim ve işbirliklerini daha da güçlendirmek olduğunu belirterek, “Bu bilimsel toplantıya toksikolojinin güncel konularını yansıtacak şekilde farklı alanlarda çalışan bilim insanlarımız konuşmacı olarak davet edilmişlerdir. Ayrıca farklı üniversite ve enstitülerinde farklı disiplinlerde toksikoloji konularında çalışmalarını sürdürmekte olan bilim insanları da sözlü ve poster şeklinde sunumlar yapacaklar” dediler.

28 Mayıs – 30 Mayıs 2010 tarihlerinde Atatürk Üniversitesi Kültür Merkezi'nde yapılacak sempozyumun önümüzdeki yıllarda da genişletilerek devam ettirilmesi amaçlanıyor.

TOKSİKOLOGLAR ERZURUM’DA BİR ARAYA GELİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 17 Şubat 2010 Çarşamba 13:44:01
Güncelleme :17 Şubat 2010 Çarşamba 14:09:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?