7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Toraman’dan Ağırman’a ziyaret

TORAMAN’DAN AĞIRMAN’A ZİYARET

Erzurumlular Birleşim Derneği Başkanı Osman Nuri Toraman, Bimtaş A.Ş. Genel Müdürü Ahmet Ağırman’ı makamında ziyaret etti. Toraman başarı dilediklerini ileterek, Erzurumlu bir bürokratın başarılı hizmetlerini izlemenin gurur verdiğini söyledi. Toraman, ayrıca Federasyon kurmanın yanı sıra derneklerinin proje ve çalışmaları hakkın da bilgi verdi.

Bimtaş A.Ş. Genel Müdürü Ahmet Ağırman Erzurumlular Birleşim Derneği (ERBİRDER) Başkanı Osman Nuri Torman ve Dernek yöneticilerin ziyaretten mutlu olduğunu söyledi. "Erzurum Sevdalısı" olduğunu belirten Ağırman, özellikle Kentsel dönüşüm projeleri gerçekleştiren BİMTAŞ A.Ş.’nin sadece İstanbul'a değil tüm Türkiye'ye çözüm üretildiğini, Erzurum için de Kentsel dönüşüm planlarının da hazırlandığını anlattı.

Erzurumlular Birleşim Derneği (ERBİRDER) Başkanı Osman Nuri Toraman, Bimtaş A.Ş. Genel Müdürü Ahmet Ağırman’ın ziyaretine ERBİRDER Başkan Yardımcısı Muhammet Emin Çiğdemtepe ve İşadamı Murat Başarırer’de eşlik ettiler.

Başkan Toraman, 19 Mart 2010 tarih de yapacakları Erzurum’un Kurtuluş Etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen programlarına katılmalarını beklediklerini söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Şubat 2010 Çarşamba 13:22:02
Güncelleme :24 Şubat 2010 Çarşamba 13:58:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?