8
Mayıs
2024
Çarşamba
ERZURUM

Trafolara büyükşehir ayarı

TRAFOLARA BÜYÜKŞEHİR AYARI

Erzurum Büyükşehir Belediyesi şehrin çeşitli yerlerinde bulunan trafoları Türk ressamların fırçaları ile estetik bir görünüme kavuşturdu. Büyükşehir Belediyesi kent içindeki trafolara estetik görünüm kazandırmaya devam ediyor. Çalışmalar güzel görünümü ve manzara resimleri ile bambaşka bir görünüme bürünen trafolar şimdi de Türk ressamların fırçalarından çıkan renklerle süslendi. Çalışmalar Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan kent içindeki trafolara estetik görünüm kazandırmaya devam ediyor.

Yaptırılan çalışmada boya tekniği ile duvar boyası çalışması yapılan trafoda çevreye uyumlu bir çerçeve belirlediklerini ifade eden Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler “Sanatın toplum için yapılması gerektiğini düşünüyorum. Yaptığımız bu çalışma ile doğa manzarası olan bu yerleşim yerinde bulunan trafonun da adeta yeşillenmesini sağladık” dedi. Büyükşehir Belediyesi’nin trafolara uyguladığı projenin Doğu Anadolu’ya örnek olacağını belirten Başkan Küçükler, resim çalışmasını yaparken bölge sakinlerinden çok övgü aldıklarını da aktardı.

2011 HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Başkan Küçükler Erzurum’un kış turizm olanaklarının dünyaya tanıtılması için çok önemli bir fırsat olarak gördükleri Kış Oyunları’na hazırlıkların son sürat devam ettiğini söyledi.

Oyunların başlayacağı gün yaklaştıkça, heyecanın da artmaya başladığını ifade eden Başkan Küçükler, bu süreç içerisinde Erzurum’un da havaya sokulmasının gerektiğini vurguladı.

Başkan Küçükler, “Halen şehrin ana arterlerinde muhtelif 18 aynı noktada çalışmalarımız devam ediyor Kentsel dönüşüm, yeşil alan, asfalt, andezit, orta refüjler olmak üzere şu anda şehirde hummalı bir çalışma sürdürüyoruz. Hazırlık çalışmalarında hiçbir aksaklık yok, gerek oyunların yapılacağı tesisler, gerekse oyunlar köyünde çalışmalar son sürat devam ediyor. Biz de Kış Oyunları’nın ulusal ve uluslararası arenada tanıtımını yapabilmek için yoğun bir çaba harcıyoruz. Süre daraldıkça heyecanımız da artıyor. Bu heyecanımıza kenti de ortak ederek, Kış Oyunları’nı hep birlikte karşılayabileceğimiz bir ortam oluşturmanın gayreti içerisindeyiz” şeklinde konuştu.

TRAFOLARA BÜYÜKŞEHİR AYARI
TRAFOLARA BÜYÜKŞEHİR AYARI
TRAFOLARA BÜYÜKŞEHİR AYARI
TRAFOLARA BÜYÜKŞEHİR AYARI
TRAFOLARA BÜYÜKŞEHİR AYARI
İHA
Yayın Tarihi : 23 Ağustos 2010 Pazartesi 13:26:01
Güncelleme :23 Ağustos 2010 Pazartesi 13:53:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?