4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

TSO Başkanı taleplerini açıkladı

Erzurum’un Pasinler ilçesinin yaşadığı problemlerin çözümü için Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Turgut Bakır, taleplerini açıkladı.


Pasinler ilçesinin son yıllarda sürekli kan kaybettiğini ve gelişme sağlayamadığını belirten Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Turgut Bakır, yeni dönem için umutlu olduklarını bildirdi. Yeni belediye başkanı Ünsal Sertoğlu’ndan ümitli olduklarını ifade eden Bakır, “Belediye başkanımızın ilçemize yeniden bir çeki düzen vermesi, bazı tabuları yıkması ve bu ilçeyi eski hareketli günlerine kavuşturması en büyük arzumuzdur.

İlçenin doğu ve batısına birer semt garajı kurulmalı, köylerden gelen hemşerilerimizin ilçemizde uzun süre kalması ticaretimizi canlandıracaktır. Ayrıca belediyemize ait olan kaplıcalarımızı, millet bahçesini acilen yaz sezonuna hazırlayarak iç turizmin ve çadır turizminin canlanması sağlanmalıdır.”dedi.
İlçede bulunan kamu görevlilerinin konut sorununun çözüme kavuşturulması gerektiğini de kaydeden Bakır, eğitim sektörünün de desteği ihtiyacı bulunduğunu söyledi.
İlçenin görünümün bozan harabelerin kaldırılmasını isteyen Bakır, şehir merkezine hayvan gübresi dökülmesinin engellenmesi gerektiğini kaydetti.
 

İha
Yayın Tarihi : 5 Mayıs 2009 Salı 16:55:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?