7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

TTNET Vitamin Portalı tanıtıldı

TTNET Vitamin Portalı Erzurum’da eğitimcilere tanıtıldı. Vali Sami Bulut, bilim ve teknolojideki gelişmeleri gençlere aktaracaklarını söyledi. 

TTNET Vitamin Portalının Milli Eğitim bünyesinde ücretsiz kullanılmasına ilişkin tanıtım toplantısı Palan Otelde yapıldı. Vali Sami Bulut, Vali Yardımcısı Nazife Yüceldi Aktaş, Emniyet Müdürü Kamil Çolak, Milli Eğitim Müdürü M. Ragıp Üye, Türk Telekom İl Müdürü Rıfkı Güraksın, öğretmenler ve Türk Telekom Bayilerinin katıldığı törende vitamin portalı hakkında bilgiler verildi. 


Türk Telekom İl Müdürü Rıfkı Güraksın, TTNET Vitamin’in destek programlarını içeren güzel ve faydalı bir çalışma olduğunu söyledi. Güraksın, “Gerek okullarımız ve gerekse öğretmenlerimiz bu programdan ücretsiz yararlanabilecek. Öğrencilerimiz ise okullarında vitamin programından ücretsiz olarak faydalanabilecekler” dedi.
Vitamin portalının yeni müfredata paralel olarak hazırlandığını belirten Milli Eğitim Müdürü M.Ragıp Üye, çocukların dersleri için önemli bir destek olduğunu söyledi.
Dünyanın çok hızlı bilimsel ve teknolojik gelişmelere sahne olduğunu belirten Vali Sami Bulut, şunları ifade etti: 

“Geçtiğimiz 10 yıllık sürede elde edilen bilgiler şimdi 1 yılda elde ediliyor. Belki de öyle bir zaman gelecek ki 1 yıl bile uzun bir süre olacak. Öyle bir noktaya geldik ki toplumumuz sürekli gelişme arzusunda olan bir yapıya kavutlu. Biz idarecilere düşen de bilim ve teknolojideki bu gelişmeleri gençlerimize aktarmaktır. Milli Eğitim Bakanlığı ve Türk Telekom arasında yapılan bu işbirliğinden öğrencilerimiz istifade edecektir. Öğrencilerimiz ellerine geçen bu fırsatları iyi değerlendirmelidirler.” 

Tanıtım toplantısında daha sonra vitamin programının kullanımı hakkında bilgiler verildi. Sebit Eğitim ve Bilgi Teknolojileri A.Ş. bünyesinde hazırlanan TTNET Vitamin programı Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı okullarda ücretsiz kullanılacak. Milli Eğitim Bakanlığı ve Türk Telekom arasında yapılan işbirliği ile bu okullarda görev yapan öğretmeler de vitamin programına ücretsiz ulaşacak.

iha
Yayın Tarihi : 23 Aralık 2008 Salı 11:55:17
Güncelleme :23 Aralık 2008 Salı 12:57:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?