7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Tuvaletlere modern çehre

AZİZİYE İLÇESİNDEKİ TUVALETLERE MODERN ÇEHRE…

Aziziye Belediyesi, Erzurum Su ve Kanalizasyon İdaresi (ESKİ) işbirliğiyle ilçenin Ilıca bölgesindeki tuvaletleri restore ederek modern bir görünüme kavuşturdu. Belediye, Ilıca Mezarlığı’nda da suyu olmayan ve harabe görüntüyü andıran tuvaletleri de yenileyerek, suya kavuşturdu.

Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, ilçe merkezindeki dört tuvaletin yenilendiğini ve ilçe mezarlığının yanında bulunan atıl durumdaki tuvaletlerin de bakım ve onarımdan geçirilerek suya kavuşturulduğunu söyledi.

ÖRNEK HİZMET

Ilıca’daki tuvaletlerin çok eski olduğunu ve çirkin bir görüntü oluşturduklarını ifade eden Başkan Cengiz, “İlçe merkezindeki dört tuvaletin de bakım ve onarımını yaparak, daha modern bir şekilde dizayn ettirdik. Bayanlar ve engelli vatandaşlarımız için de tuvaletler yaptık ve özellikle kış mevsiminde hemşehrilerimizin rahatça abdest almaları için tuvaletlere şofben koyduk. Bu şekilde çok önemli bir ihtiyaç giderilmiş oldu.” dedi.

Tuvaletlerin modern bir görünüme kavuşturularak halkın hizmetine sunulduğunu ifade eden Başkan Cengiz, aynaları, lavaboları ve abdestlikleri ile örnek tuvaletler oluşturulduğunu ve bir personelin de burada görevlendirildiğini belirterek, vatandaşlardan bakımlı ve temiz tutmalarını istedi.

İLÇE MEZARLIĞININ ÇEHRESİ DEĞİŞTİRİLİYOR

İlçe mezarlığının da çehresinin değiştirileceğini ifade eden Başkan Cengiz, geçtiğimiz bahar mevsiminde çevresine ağaç dikildiğine vurgu yaparak, mezarlığın içinde yürüme yollarına kilitli parke taşı döşeneceğini ve giriş kısmındaki odanın da bakıma alındığını belirtti. Başkan Cengiz, kurulacak ses sistemiyle mezarlığın girişindeki nizamiye kısmından Kuran-ı Kerim okunacağını sözlerine ekledi.

HALKIMIZIN BEKLENTİLERİNE GÖRE HİZMET ÜRETİYORUZ

Aziziye halkının hizmetin en güzeline layık olduğuna inanarak hizmet ürettiklerinin altını çizen Başkan Fatih Cengiz, “Biz ilçemizi bir bütün olarak ele alıyor ve her bölgemize eşit hizmet üretiyoruz. İlçemizi daha modern bir görünüme kavuşturmak için hizmetlerden halkımızın daha rantabl bir şekilde istifa etmelerini planlıyor, buna göre çalışıyoruz. Amacımız hizmettir ve tüm samimiyetimizle halkımızın beklentilerine cevap vermenin gayretindeyiz.” ifadelerini kullandı.

Başkan Cengiz, Büyükşehir Belediyesi ESKİ Genel Müdürlüğü’ne de tuvaletlerin bakım ve onarımına sunduğu katkılardan dolayı teşekkür etti.

AZİZİYE İLÇESİNDEKİ TUVALETLERE MODERN ÇEHRE…
AZİZİYE İLÇESİNDEKİ TUVALETLERE MODERN ÇEHRE…
İHA
Yayın Tarihi : 4 Kasım 2010 Perşembe 11:52:04
Güncelleme :4 Kasım 2010 Perşembe 11:56:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?