4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

TÜVTÜK'te randevu devri

TÜVTURK Erzurum merkez istasyonu randevu sistemi ile de araç muayene hizmeti vermeye başladı.

Araç sahiplerinin işlemlerini hızlı ve kolay gerçekleştirmeleri adına, mesai saatlerinin uzatılmasından, vardiya sistemi ile çalışmaya ve personel sayısını artırmaya kadar birçok istasyonunda çeşitli çalışmalar gerçekleştiren TÜVTURK, bu hizmetlerine ek olarak “Randevu Sistemi Uygulaması”nı ilk olarak İstanbul, Ankara, İzmir, ardından da Bursa’da başlatmıştı. TÜVTURK Erzurum Merkez İstasyonu da 26 Mart’tan itibaren randevu ile hizmet veren TÜVTURK İstasyonları arasına katıldı.

TÜVTURK’ün İstanbul’da 12, Ankara merkezde 4 ve İzmir merkezde ise 3 istasyonunda olmak üzere toplamda 19 istasyonu ile 15 Mart 2009 Pazar günü başlattığı randevu sistemi uygulaması, 23 Mart’ta Bursa’da, 26 Mart’ta Adana, Antalya, Balıkesir, Bolu, Denizli, Diyarbakır, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, İçel, Kocaeli, Sakarya, Sivas, Şanlıurfa, Trabzon, Kayseri, Konya ve Erzurum da devreye girdi.

Bundan böyle araçlarını Erzurum TÜVTURK Merkez istasyonunda muayene ettirmek isteyen araç sahiplerinin randevu alarak işlemlerini kısa sürede kolaylıkla tamamlayabileceği bildirildi. İsteyen araç sahipleri önceden olduğu gibi randevu almadan da TÜVTURK istasyonlarından sıra numarası alarak muayene işlemlerini gerçekleştirebilecek.

Araç Muayene İstasyonlarında araç sahiplerinin işlemlerini hızlı ve kolay gerçekleştirmeleri adına, mesai saatlerinin uzatılmasından, vardiya sistemi ile çalışmaya ve personel sayısını artırmaya kadar istasyonlarında çeşitli çalışmalar gerçekleştiren TÜVTURK, uygulamaya koyduğu randevu sistemiyle haftanın belirli günlerinde veya gün içinde belirli saatlerde oluşan dengesiz talep yoğunluğun en aza indirgenmesini sağlayacak.

ARAÇ SAHİPLERİ NASIL RANDEVU ALABİLECEK?

Araç sahipleri, randevu sistemi uygulamasına geçen istasyonlar için Türkiye’nin her yerinden TÜVTURK Araç Muayene İstasyonları resmi internet sitesini (www.tuvturk.com.tr) ziyaret ederek randevu alabiliyorlar. Randevu bir gün sonraya veya daha ileri bir tarihe alınabiliyor.

Randevularını internet üzerinden almak isteyen araç sahipleri, www.tuvturk.com.tr , www.ulastirma.gov.tr, www.ubak.gov.tr, www.kugm.gov.tr adreslerinden ilgili bölümlere girerek ve yukarıda belirtilen bilgileri eksiksiz doldurarak talep ettikleri gün, saat ve istasyon yoğunluğuna göre işlemlerini gerçekleştirebilecek. Telefonla randevu almak isteyen araç sahiplerinin ise haftanın 7 günü 08:00 - 20:00 saatleri arasında hizmet veren 0212 444 80 08 numaralı TÜVTURK Çağrı Merkezi’ni aramaları gerektiği bildirildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 2 Nisan 2009 Perşembe 15:03:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?