7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Ülkü Ocakları'ndan sünnet şöleni

Erzurum Ülkü Ocakları Başkanlığı tarafından organize edilen "Sünnet Şöleni" ile 100'e yakın çocuk erkekliğe ilk adımını attı.

Dadaşkent Beldesi'nde düzenlenen şölene, çocukların anne ve babaları da katıldı. Sünnet olacak çocukların tüm masrafları Ülkü Ocakları tarafından karşılanırken, "Sünnet Şöleni" çerçevesinde, önümüzdeki günlerde çocuklara özel eğlencelerde yapılacağı belirtildi.

Ülkü Ocakları Erzurum İl Başkanı Zekayi Kaya, "Bu çocuklarımızın, Peygamber Efendimiz'in (S.A.V.) sünnetine bir adım daha atmalarına vesile olan herkese en içten dileklerimle teşekkürlerimi sunarım. Önümüzdeki dönemlerde de bu tür etkinliklere devam edeceğiz" dedi.

Öte Yandan Yakutiye beldesinde de Ülkü Ocakları tarafından bir sünnet şöleni düzenleneceği öğrenildi. 24 Temmuz’da gerçekleştirilecek sünnet şöleninde 300’ü aşkın çocuğun sünnet ettirilmesi bekleniyor.

Dadaşkent Beldesindeki sünnet töreni sonrası, görüşlerini açıklayan aileler, organizasyonu anlamlı, verimli ve çok güzel bulduklarını ifade ederek, Ülkü Ocaklarına teşekkür ettiler.
Ramazan İspirli - Kenthaber / ERZURUM
Yayın Tarihi : 18 Temmuz 2005 Pazartesi 18:17:36
Güncelleme :20 Temmuz 2005 Çarşamba 10:08:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?