4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Üner, boş durmuyor

ÜNER, BOŞ DURMUYOR

CHP’nin hanım adayı Nurhan Banu Üner, seçim çalışmalarını sürdürüyor. İlçe ilçe gezen Üner, şehir merkezinde de de hanımlarla bir araya geliyor.

Pazar yerlerini gezen ve vatandaşın nabzını tutan Üner, alış veriş yapan hanımlarla sohbet etti. Hanımların yoğun ilgisi ile karşılaşan Üner, “Evin ekonomisini idare eden her ne kadar erkekler gibi görünse de asıl yük kadınların omzundadır. Evde kaynayan aşı kadınlar bilir. Pazarda filenizi daha rahat doldurabilmeniz için CHP ye oy vermelisiniz” dedi.

CHP adayı Nurhan Banu Üner tek tek hanımlara ulaşarak parti politikalarını anlatıyor. Bir yandan ilçelerde hanımlarla bir araya gelen Üner, şehir merkezinde de beraberinde partili kadınlarla seçmenlerle buluşuyor. Şehir merkezinde kurulan pazarları ziyaret eden Nurhan Banu Üner, esnafla sohbet etti. Esnaf vatandaşın alım gücünün düştüğünden dert yanarken Üner, “ Hükümet sürekli kişi başına düşen milli gelirin arttığından bahsediyor. Ancak adaletsiz bir dağılım olduğunu anlatmıyor. Doğru milli gelirden düşen pay artmış olabilir ancak bu para ne yazık ki adil olarak dağıtılmıyor. İşte esnaf burada. Sizin geliriniz arttı mı?” diye sordu. Esnafın ve özellikle alışveriş yapan hanımların yoğun ilgisinden son derece memnun olan Üner, Alışveriş yapan hanımlarla da sohbet etti.

CHP’nin politikalarından bahseden Üner, “Genel başkanımız Türkiye rahat bir nefes alacak diyor. Bizde bunu Erzurum için söylüyoruz. İki yakası bir araya gelmeyen, emeklinin, geçinebilmek için ek iş yapan memurun, alın terinin karşılığını alamayan işçinin, ektiği ürününü değerinde satamayan köylünün sorunlarını biliyoruz. Çözüm önerilerimizi seçim bildirgemizde tek tek açıkladık. Bu sıkıntıları düzeltmek zor değil. Yeter ki samimi olun. Vatandaşı oy deposu olarak görmekten vazgeçip, dini ve milli duygularını sömürmeden, onları daha müreffeh nasıl yaşatabilirim diye düşünün.”dedi.

Üner, Hanımların sosyal hayatta son derece önemli aktörler olduğuna dikkat çekerek, “Evin ekonomisi idare eden her ne kadar erkekler gibi görünse de aslında bütün yük kadınların omzundadır. Evde kaynayan aşı kadınlar bilir. Yükünüzü azaltmak, sıkıntılarınızı paylaşmak için aday oldum. Pazarda filenizi ince hesaplar yapmadan rahatça doldurabilmeniz adına CHP’ye oy vermelisiniz. Ben sizlerden biriyim. Desteklerini bekliyorum” dedi.

ÜNER, BOŞ DURMUYOR
ÜNER, BOŞ DURMUYOR
İHA
Yayın Tarihi : 10 Mayıs 2011 Salı 13:48:00
Güncelleme :10 Mayıs 2011 Salı 14:00:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?