8
Mayıs
2024
Çarşamba
ERZURUM

Universiade 2011 hazırlıkları

Uluslararası Kayak Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Kayakla Atlama Yarışma Direktörü Walter Hoter, Dünya Üniversite Kış Sporları (FİSU) Kayakla Atlama Teknik Komite Başkanı Paul Ganzenhuber ile birlikte Palandöken Kayak Merkezi'nde incelemelerde bulundu. 

Kayak Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Özkan Koyuncu, Vali Yardımcısı Kasım Yekeler, Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintımar ile birlikte Palandöken Kayak Merkezi'nde incelemelerde bulunan Walter Hoter ve Ganzenhuber, Palandöken'in uluslararası kış sporları konusunda her türlü organizasyona ev sahipliği yapabilecek donanıma sahip olduğunu belirtti. 

Palandöken'de gördüğü donanım karşısında şaşırdığını belirten Walter Hoter, "Doğrusu bu kadar beklemiyordum. Palandöken 2011 Dünya Üniversite Kış Oyunlarına rahatlıkla ev sahipliği yapabilir. Bu oyunlar için gerekli olan kayakla atlama kulellerinin nerede yapılabileceği konusunda alternatifleri gördüm. Çok uygun yerler var" diye konuştu. 

FİSU Kayakla Atlama Teknik Komite Başkanı Paul Ganzenhuber ise Palandöken Kayak Merkezi'nin doğal yapısıyla kış sporları için uygun bir merkez olduğunu kaydetti. Ganzenhuber, 2011 Dünya Üniversite Kış Oyunlarına ev sahipliği için talip olan Erzurum Palandöken Kayak Merkezi'nin çok uygun bir merkez olduğunu dile getirdi.
İHA
Yayın Tarihi : 5 Ekim 2006 Perşembe 18:14:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?