6
Mayıs
2024
Pazertesi
ERZURUM

Üniversite kadrosu şekilleniyor

Atatürk Üniversitesi’nin yeni yönetim kadrosu şekilleniyor. Rektör Prof.Dr. Hikmet Koçak, üniversite yönetimi başta olmak üzere çeşitli bölümlere yeni atamalar yaptı.


Atatürk Üniversitesi’nin 15. rektörü olarak 6 Ağustos’ta göreve başlayan Prof.Dr. Hikmet Koçak, üniversiteyi geliştirmek için çalışmalarını başlatırken akademik birimlerde yeni yönetim kadrosunu oluşturmayı da sürdürüyor. Üniversiteye ait internet sitesinde de yeralan bilgilere göre Atatürk Üniversitesi yönetimi ve bazı bölümlerde atamalar tamamlandı. Rektör Prof.Dr. Hikmet Koçak’ın onayladığı akademik birimlerdeki atamalar şöyle:

Rektör yardımcıları: Prof.Dr. Fahrettin Korkmaz, Prof.Dr. Sebahattin Tüzemen, Rektör Danışmanı ve Dış İlişkiler Koordinatörü: Prof.Dr. Fahri Yavuz, Rektör Danışmanı ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı: Doç.Dr. M.Sait Keleş, Genel Sekreter: Doç.Dr. Üstün Özen, Araştırma Hastanesi Başhekimi: Prof.Dr. İlhan Yıldırgan, başhekim yardımcıları: Doç.Dr. Kenan Gümüştekin, Doç.Dr. Necip Becit, Doç.Dr. Şahin Arslan, İspir Hamza Polat M.YO Müdürü Doç.Dr. Ertan Yıldırım, Hınıs MYO Müdürü Doç.Dr. Ahmet Erdoğan, Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu: Prof.Dr. Mahir Uğur, Biyoteknoloji Araştırma ve Uygulama Merkez Müdürü Doç.Dr. Orhan Erdoğan, Biyoteknoloji Araştırma ve Uygulama Merkez Müdür Yardımcısı Doç.Dr. Şükrü Beydemir, Bilgasayar Bilimleri Araştırma ve Uygulama Merkez Müdürü Prof.Dr. Sibkat Kaçtıoğlu, Basın Danışmanı: okutman Talat Geyik, Sağlık Bilimleri Enstitü Müdürü: Prof.Dr. İsmail Ceylan, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu: Doç.Dr. Nurinisa Esenbuğa.


Rektör Prof.Dr. Hikmet Koçak, idari bilimlerde de 3 ayrı atamayı onayladı. Buna göre İnşaat Yüksek Mühendisi Ahmet Orhan Yapı İşleri Teknik Daire Başkanlığına, Köksal Şenol Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığına, Selahattin Çığal Hemşirelik Yüksekokulu sekreterliğine tayin edildi.

iha
Yayın Tarihi : 6 Eylül 2008 Cumartesi 13:18:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?