4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Üniversite tanıtım atağında

Atatürk Üniversitesi Rektörlüğü, tanıtım çalışmalarına hız verdi.

Halkla İlişkiler Müşavirliği, Üniversitenin daha geniş kitlelere tanıtımı için İletişim ve Güzel Sanatlar Fakültelerinde iki ayrı tanıtım CD’si hazırlattı. Atatürk Üniversitesinin kurum kimliği ve kültürü hakkında da bir kitapçık oluşturan halkla ilişkiler müşavirliği, hem kurum içinde hem de kurum dışında tanıtım atağı başlattı.

Atatürk Üniversitesi’nin tanıtım faaliyetlerine ÖSS öncesi ağılık veren halkla ilişkiler müşavirliği, Erzurum’da da tespit edilen okulların ve dershanelerle görüşmeler sonucu tanıtım materyalleri gönderdi.
Atatürk Üniversitesi Halkla İlişkiler Müşavirliği, yaptığı tanıtım çalışmalarını şu şekilde açıkladı:

“Üniversitemizi ziyaret eden okul ve dershane öğrencilerine, gerekli tanıtım yapılmış, detaylı bilgilendirme yapılarak sorulara cevap verilmiştir. Öğrencilerin tercih etmek istedikleri bölümlerle ilgili ayrıntılı bilgi alabilmeleri için gerekenler yapılmıştır.

26-28 Mart 2009 tarihinde gerçekleştirilen GAFAŞ Üniversitelerin Tanıtım Fuarına katılarak fuarı ziyaret eden yaklaşık 33 bin üniversite adayı öğrenci, veli, okul ve dershanelerin rehber öğretmenlerine Üniversitemiz hakkında bilgi verilerek tanıtım dokümanlarımızı temin etmeleri sağlanmıştır.

Halkla İlişkiler Müşavirliğinin e-mail adresine tanıtıcı materyal talebinde bulunan kurumlara tanıtım materyalleri gönderilmiş, Üniversitemizle ilgili sorulara cevap verilmiştir.”
 

iha
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2009 Salı 14:18:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?